Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boxtelse jeugd zegeviert op Nederlands kampioenschap tafeltennis 
 

 

Boxtelse jeugd zegeviert op Nederlands kampioenschap tafeltennis 

Zondag 15 mei werden in Groesbeek de Nederlandse kampioenschappen tafeltennis gehouden. Het Boxtelse Taverbo 2M Engineering was hierin zeer succesvol met twee Nederlandse titels in het dubbelspel en een finaleplaats.

Sanne van der Schoot wist dit weekend de meest indrukwekkende prestatie neer te zetten door de titel in het dubbelspel te behalen samen met de eveneens Brabantse Lynn Schijven. In de categorie meisjes tot 15 jaar wist ze ook de finale te behalen in het enkelspel, wat haar een zeer knappe tweede plaats oplevert.

In de jongste leeftijdscategorie wist de talentvolle Lotte Schets eveneens zeer knap de dubbeltitel te behalen samen met Joes Slakhorst. In haar leeftijdscategorie tot 11 jaar wist zij daarnaast in het enkelspel tot een vierde plaats te komen.

De derde Boxtelse deelneemster bij het NK op het hoogste jeugdniveau was Merlina Singh. Zij wist zich hiervoor op de zaterdag te kwalificeren. Merlina liet een zeer goed niveau zien. Zij wist echter helaas niet de poulefase door te komen in een zeer sterk deelnemersveld bij de meisjes tot 17 jaar.  
Bovenstaande resultaten laten wederom zien dat tafeltennis leeft in Boxtel! Er worden voor alle niveaus goede en leuke trainingen aangeboden. Kinderen die interesse hebben om eens kennis te maken met tafeltennis zijn van harte welkom op één van de trainingsavonden (dinsdag 18.30u of donderdag 18.30u). Ook volwassenen zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met deze mooie sport en vereniging (woensdag om 20.00u).  

Auteur: Marlotte Staps
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


15-05-2022
 
 
Boxtelse jeugd zegeviert op Nederlands kampioenschap tafeltennis 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)