Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

De Horntreffers aan de leiding in de BRTC
 

 

De Horntreffers aan de leiding in de BRTC

In
de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) blijven De Horntreffers aan de leiding door met 7-3 te winnen van TavDonderslag, maar Taverbo 1 geeft de strijd op het kampioenschap nog niet op en neemt met 9-1 winst tevens revanche op het gelijkspel in de eerste wedstrijd tegen De Dommel/Taverbo.

Leek de beslissing om het kampioenschap vorige week al bijna gevallen door de 6-4 zege van De Horntreffers op Taverbo 1 maar na de wedstrijden van gisteren is de strijd weer volledig open. In de wedstrijd tegen TavDonderslag gingen De Horntreffers voortvarend van start. Want al snel stond er een 5-0 tussenstand op het scorebord zij het dat in de eerste partij de beslissing pas in de vijfde game viel. Hans van Weert was in deze game met 13-11 net iets te strek voor Frans van Dun. In de overige vijf games ging de strijd weer enigszins gelijk op. Cees Hems speelde voor TavDonderslag een sterke wedstrijd door zowel van Hans en Ad van Weert te winnen en Hans van Haaren wist in de laatste partij tegen Hans van Weert het derde punt voor TavDonderslag te scoren. Wim van Aarle speelde zeer goed en bleef voor De Horntreffers ongeslagen. Uitslag 7-3 in het voordeel van De Horntreffers.
Het was voor Taverbo 1 de opdracht om de achterstand op de Horntreffers in de wedstrijd tegen De Dommel/Taverbo zoveel mogelijk te beperken en tevens revanche te nemen op het eerdere gelijkspel. En dat lukte een zeer gemotiveerd spelend team helemaal al was de start niet zo veel belovend want Henk IJsseldijk ging er tegen Joop van Eijk met de winst vandoor. Maar daar bleef het voor team De Dommel/Taverbo ook bij want Hans Fonken en Eric van der Schoot bleven beide ongeslagen en ook Joop van Eijk won zijn twee overige enkelspelen en won samen met Eric ook het dubbelspel. Hierdoor werd de achterstand op de koploper twee punten kleiner en werd er daarbij ook nog stevig revanche genomen voor het eerdere gelijkspel. Eindstand 9-1 in het voordeel van Taverbo 1.

Uitslagen van 8 november 2021
De Horntreffers            -       TavDonderslag              7 - 3
De Dommel/Taverbo    -       Taverbo 1                      9 - 1

  
Standenlijst per 8 november 2021
1. De Horntreffers                  60 - 38
2. Taverbo 1                            60 - 37
3. TavDonderslag                   60 - 26
4. Rotsvast                              50 - 23
5. De Dommel/Taverbo         50 - 16

Programma voor 15 november 2021
De Dommel/Taverbo    -         TavDonderslag
Rotsvast                         -        De Horntreffers

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


08-11-2021
 
 
De Horntreffers aan de leiding in de BRTC
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)