Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

BRTC nadert einde eerste seizoenshelft

In
de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie nadert de eerste speelhelft van het seizoentijd lastige en het einde. Met nog drie speelronden te gaan lijkt de strijd om het kampioenschap op een tweestrijd uit te draaien tussen de teams van De Horntreffers en Taverbo 1. De Horntreffers moesten aantreden tegen het altijd lastig te bestrijden Rotsvast terwijl Taverbo 1 speelvrij was. Dus voor de Horntreffers een uitgelezen kans om de voorsprong van één punt op Taverbo 1 aanzienlijk te vergroten en voor Rotsvast de taak om de kans op een plaats in de top drie te bemachtigen.
In de andere wedstrijd tussen de huidige nummer drie TavDonderslag en het onderaan staande De Dommel/Taverbo moest TavDonderslag dat laatste juist zien te voorkomen.

De Horntreffers lieten er in de wedstrijd tegen Rotsvast geen twijfel over bestaan wie de grootste aanspraak maakt over de titel in de BRTC. Pas in de zevende partij wist Peter van Berkel het eerste punt voor Rotsvast te scoren door in de vijfde beslissende game van Wim van Aarle te winnen. Dinie van den Nieuwenhuizen wist in de daarop volgende partij tegen Ad van Weert het tweede punt te scoren maar daar bleef het bij want ook het dubbelspel ging naar De Horntreffers waarin Hans van Weert ongeslagen bleef terwijl Claudia Donders deze keer niet tot scoren kwam voor Rotsvast. Einduitslag 8-2 in het voordeel van De Horntreffers.
De wedstrijd tussen TavDonderslag en De Dommel/Taverbo kende een onverwacht verloop.
Nummer drie op de ranglijst TavDonderslag kwam tegen het op de laatste plaats staande De Dommel/Taverbo al meteen op achterstand omdat Toon van Geel onverwacht van Henk IJsseldijk verloor. Maar Frans van Dun en Cees Hems maakten dit goed door ieder een punt te scoren voor TavDonderslag. Henk IJsseldijk en zijn teamgenoten Ad van Lier en Ad de Man trokken de partij volledig naar zich toe en stonden nog slechts één punt af omdat Ad de Man van Frans van Dun verloor waardoor de winst niet verwacht maar wel zeer verdiend naar De Dommel/Taverbo ging. Eindstand 7-3 in het voordeel van De Dommel/Taverbo.

Uitslagen van 15 november 2021
De Dommel/Taverbo    -         TavDonderslag           7 - 3
Rotsvast                         -        De Horntreffers          2 - 8

Standenlijst per 15 november 2021
1. De Horntreffers                  70 - 46
2. Taverbo 1                            60 - 37
3. TavDonderslag                   70 - 29
4. Rotsvast                              60 - 25
5. De Dommel/Taverbo         60 - 23

Programma voor 22 november 2021
De Horntreffers          -           De Dommel/Taverbo
Rotsvast                      -           Taverbo 1

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


15-11-2021
 
 
BRTC nadert einde eerste seizoenshelft
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)