Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Johan van de Nieuwenhuizen clubkampioen Taverbo
 

 

Johan van de Nieuwenhuizen clubkampioen Taverbo

Op zaterdag 21 mei organiseerde tafeltennisvereniging Taverbo de jaarlijkse clubkampioenschappen. In de finale tussen de twee topfavorieten bleek Johan van de Nieuwenhuizen met 3-1 te sterk voor Bram Bakker. Bij de jeugd ging de titel naar Lotte Schets.

Het toernooi bij de senioren werd verdeeld in een A-groep (2e klasse NTTB en hoger) en een B-groep (3e klasse NTTB en lager). In de A-groep wisten alle hoogstgeplaatste spelers zich relatief eenvoudig te plaatsen voor de kwartfinale. Daarin werd het beduidend spannender, maar ook in de knock-outfase kwamen de favorieten uiteindelijk toch weer bovendrijven. De finale ging dan ook tussen Johan van de Nieuwenhuizen en Bram Bakker, allebei uitkomend voor het eerste team in de landelijke tweede divisie. Beide matadoren maakten er een schitterend duel van, waarbij de ene rally nog fraaier was dan de andere. De toeschouwers genoten van tafeltennis op topniveau en klapten hun handen stuk bij het zien van zoveel moois. Hoewel het een wedstrijd was die geen verliezer verdiende moest Bakker uiteindelijk toch met 3-1 zijn meerdere erkennen in van de Nieuwenhuizen, die bij zijn eerste deelname direct de titel van clubkampioen voor zich opeiste.
Ook in de B-groep werd er fel gestreden om de prijzen. De eindstrijd hierin eindigde eveneens in 3-1 en werd een prooi voor Thomas Schets. Bart Bolwijn moest genoegen nemen met plek twee. Voor de familie Schets was het vandaag dubbel feest, want Lotte Schets mag zich het komende jaar clubkampioene noemen bij de jeugd. In de meerkamp die door de jeugdleden werd afgewerkt kwam zij als beste uit de bus.

Auteur Jasper van der AA
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


21-05-2022
 
 
Johan van de Nieuwenhuizen clubkampioen Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)