Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

Taverbo 2 neemt leiding van Taxi van Kronenburg in de BRTC

In de BRTC verspeelde Taxi van Kronenburg gisteren al in de tweede speelronde de leidende positie door verrassend van Tot Elf met 6-3 te verliezen. Kim de Groot speelde voor haar team Tot Elf een zeer sterke wedstrijd door haar drie partijen te winnen.

Zij verloor slechts één game tegen Toon van Geel. Toon was ook te sterk voor Stephan Pennings. Stephan kwam in deze partij zelfs niet tot gamewinst. Donie de Groot deed ook goede zaken voor Tot Elf en kwam tot tweemaal winst in zijn partijen tegen Arnold van der Heijde en Toon van Geel. Donie moest wel zijn meerdere erkennen in Lindie van den Hooven die hem zelfs geen game gunde. Voor Taxi van Kronenburg kon Arnold van der Heijde slechts een punt aan het totaal toevoegen. Stephan Pennings scoorde tegen Lindie van den Hooven ook nog een punt waardoor de eindstand op 6-3 in het voordeel van Tot Elf kwam.


Taverbo 2 begon niet goed aan de wedstrijd tegen Rotsvast en moest de eerste twee partijen aan Rotsvast laten omdat Dinie van de Nieuwenhuizen te sterk was voor Lothar Groth die zich overigens pas in de vijfde beslissend game met 11-9 gewonnen moest geven.
Peter van Boxtel won ook in vijf games van Joop van Eijk en schreef het tweede punt voor Rotsvast op het wedstrijdformulier. Maar daarmee was de koek op voor Rotsvast want Hans Fonken bleef voor team Taverbo 2 ongeslagen maar moest daarvoor wel tot het uiterste gaan in zijn partijen tegen Bart Theeuwes en Peter van Berkel pas in de vijfde game te beslissen. Tegen Dinie van den Nieuwenhuizen was de strijd in drie games in zijn voordeel beslist. Lothar Groth en Joop van Eijk speelden beide ook een sterke wedstrijd voor Rotsvast. Lothar won van Peter van Berkel en Bart Theeuwes. Joop van Eijk won ook van Bart en wist ook nog van Dinie van den Nieuwehuizen te winnen. Door deze winst nam Taverbo 2 de leiding in de BRTC. Eindstand 7-2 in het voordeel van Taverbo 2.

De wedstrijd tussen De Horntreffers en Net Genoeg was vooral een spannende partij. En ook het spelniveau was hoog. Voor Net Genoeg was Ronald van Dael weer eens de grote man en won zijn drie partijen. Hij moest daar tegen Lars de Laat en Wim van Aarle tot het uiterste gaan maar kon toch de winst bij laten schrijven. Lars de Laat, die voor Ad van Weert inviel, speelde ook een sterke wedstrijd voor team De Horntreffers door zowel van Ad Brekelmans en Erik van der Schoot te winnen. De vierde game tegen Ad Brekelmans was ongemeen spannend en werd pas bij de stand 21-19 in het voordeel van Lars beslist. Erik van der Schoot moest zich pas in de vijfde game gewonnen geven. Wim van Aarle was voor De Horntreffers goed op dreef en won van Ad Brekelmans en Erik van der Schoot. Teamgenoot Hans van Weert kwam tegen Ad Brekelmans ook door winst en daardoor bleef Ad als enige zonder winstpunten. Eindstand 5-4 in het voordeel van De Horntreffers.
De wedstrijd tussen De Dommel/Taverbo en Taverbo 1 werd uitgeteld.

Uitslagen van 28 september 2020
Tot Elf                         -           Taxi van Kronenburg             6 - 3
De Horntreffers         -           Net Genoeg                            5 - 4
Rotsvast                     -           Taverbo 2                               2 – 7

Standenlijst per 28 september 2020
1. Taverbo 2                           18 - 13
2. Net Genoeg                        18 - 10
2. Taxi van Kronenburg          18 - 10
4. Tot Elf                                 18 - 9
5. De Horntreffers                  18 - 8
6. Rotsvast                              18 - 7
7. De Dommel/Taverbo           9 - 4
8. Taverbo 1                             9 – 2

Programma voor 5 oktober 2020
Taxi van Kronenburg              -           De Horntreffers
Net Genoeg                            -           Rotsvast
Taverbo 2                               -           Taverbo 1
De Dommel/Taverbo             -           Tot Elf

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


 
28-09-2020
 
 
BRTC tafeltennis
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)