Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

De Horntreffers winnen nipt met 5-4 van Taxi van Kronenburg.

Wordt Taverbo 2 de verrassing van het seizoen na 8-1 zege op Taverbo 1 in de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie)?
Net Genoeg wint met 8-1 van Rotsvast en blijft in het spoor van Taverbo 2. Ook nieuwe combinatie De Dommel/Taverbo verrast met 6-3 zege op Tot Elf.

In de BRTC werd gisteren de derde speelronde gespeeld en Taverbo 2 won ook zeer overtuigend hun derde wedstrijd. Deze keer werden de clubgenoten van Taverbo 1 aan de zegekar gebonden. Taverbo 1 werd met een 8-1 nederlaag de zaal uitgespeeld. Mari van Dijk en Joop van Eijk bleven beide voor Taverbo 2 ongeslagen en teamgenoot Hans Fonken moest het enige punt afstaan aan Frans van Dun die daarmee het enige punt voor zijn team Taverbo 1 op het formulier kon schrijven. Cees Hems en Erwin Holowacki bleven zonder winst. Eindstand 8-1 in het voordeel van Taverbo 2.

Net Genoeg moest in de partij tegen Rotsvast proberen om de achterstand op Taverbo 2 in ieder geval niet groter te laten worden. Het slaagde daarin omdat voor Rotsvast Peter van Berkel als enige een punt wist te scoren door in een sterke partij van Ad Brekelmans te winnen. Dinie van den Nieuwenhuizen en Geerta Pluut konden Rotsvast niet verder aan punten helpen. Erik van der Schoot en Ronald van Dael waren te sterk voor hen en ook Peter van Berkel moest aan Erik en Ronald de winst laten.
Eindstand 8-1 in het voordeel van Net Genoeg.

De nieuwe combinatie De Dommel/Taverbo verraste in hun partij tegenstander Tot Elf op een nederlaag en vond aansluiting bij de middenmoot en heeft ook nog een inhaalwedstrijd te goed. Henk IJsseldijk was weer goed voor drie punten voor De Dommel/Taverbo. Ad de Man volgde goed door van Ken van de Linde en zeer verrassend van Stephan Pennings te winnen. Raymond de Boer wist met de winst op Ken van de Linde voor het zesde punt te zorgen. Kim de Groot zorgde voor Tot Elf voor twee punten en Stephan Pennings moest deze keer genoegen nemen met winst op Raymond de Boer.
Eindstand 6-3 in het voordeel van De Dommel/Taverbo
.
In de wedstrijd tussen de teams van Taxi van Kronenburg en De Horntreffers stond aansluiting houden bij de koplopers op het spel. De Horntreffers slaagden daarin als beste door met het kleinst mogelijk verschil te winnen. Ad van Weert die vorige verstek moest geven bleek goed hersteld en was goed voor driemaal winst. En omdat Wim van Aarle door winst op Arnold van der Heijde en Lindie van den Hooven twee punten scoorde was de winst voor De Horntreffers binnen. Hans van Weert had niet zijn dag en bleef puntloos voor De Horntreffers. Toon van Geel scoorde met sterk spel twee punten voor Taxi van Kronenburg en Arnold van der Heijde en Lindie van den Hooven moesten genoegen nemen met één punt. Eindstand 5-4 in het voordeel van De Horntreffers.

Uitslagen van 5 oktober 2020

Taxi van Kronenburg              -           De Horntreffers          4 – 5
Net Genoeg                            -           Rotsvast                      8 - 1
Taverbo 2                               -           Taverbo 1                   8 - 1
De Dommel/Taverbo             -           Tot Elf                         6 – 3

Standenlijst per 5 oktober 2020
1. Taverbo 2                           27 - 21
2. Net Genoeg                        27 - 18
3. Taxi van Kronenburg          27 - 14
4. De Horntreffers                  27 - 13
5. Tot Elf                                 27 - 12
6. De Dommel/Taverbo         18 - 10
7. Rotsvast                              27 -   8
8. Taverbo 1                           18 -   3

Programma voor 12 oktober 2020
Rotsvast                                              -           Taxi van Kronenburg
Taverbo 1                                           -           Net Genoeg
Tot Elf                                                 -           Taverbo 2
De Horntreffers                                  -           De Dommel/Taverbo   

         

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


05-10-2020
 
 
BRTC tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)