Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Maak kennis met tafeltennis bij Taverbo-2M Engineering
 

 

Maak kennis met tafeltennis bij Taverbo-2M Engineering

Ook tafeltennisvereniging Taverbo-2M Engineering mag door de versoepelingen van het kabinet haar deuren weer openen. De vereniging heeft de afgelopen periode echter niet stilgezeten en heeft van de sluiting gebruik gemaakt om haar eigen accommodatie aan de Voetboog 18 (sportpark Munsel) grondig aan te pakken.

Zo is er onder meer een nieuw plafond met verlichting aangebracht in de zaal, en wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de renovatie van de kleedkamers, douches en toiletten. Sinds afgelopen week zijn ook de trainingen weer hervat voor zowel jeugd als senioren. Bovendien worden er volop voorbereidingen getroffen om, als de maatregelen het toelaten, in september ook weer te starten met de competities. Het voordeel van tafeltennis is dat het door zowel jong als oud gespeeld kan worden. Er zijn mogelijkheden voor zowel recreanten (vrij spelen op diverse momenten door de week) als wedstrijdspelers (NTTB-competitie in het weekend of interne competitie op maandagavond).

Voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we op maandag- en woensdagavond een speciale startersgroep onder begeleiding van ervaren trainers. Gedurende het jaar worden er tevens allerlei leuke activiteiten en toernooien georganiseerd. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website: www.taverbo.nl of contact opnemen met Teun Vlaminckx (06-47871601).

Maak kennis met tafeltennis en doe een aantal keer vrijblijvend mee! Graag wel even aanmelden via het eerder genoemde telefoonnummer.


Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


21-05-2021
 
 
Maak kennis met tafeltennis bij Taverbo-2M Engineering
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)