Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC Tafeltennis
 

 

Taverbo 2 maakte de grootste sprong op de BRTC ranglijst

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) wordt topper tussen nummers 2 en 3 van de ranglijst (Taverbo 4 en Net Genoeg) met 6-4 gewonnen door Net Genoeg.
Grand Café Rembrandt blijft aan de leiding en loopt uit op concurrentie na 7-3 winst op Tot Elf. De Horntreffers heeft na kleine 6-4 winst op Rotsvast nog maar een kleine kans op titelprolongatie. Taverbo 2 met 9-1 te sterk voor Taverbo 3 en stijgt op de ranglijst. Taverbo 1 vindt aansluiting bij middenmoot na 7-3 overwinning op De Dommel.

Maandag 2 maart stond in de BRTC de wedstrijd van de nummers twee en drie op het programma en het werd een lange en spannende wedstrijd. Nummer twee Taverbo 4 begon sterk aan de partij tegen Net Genoeg en stond na de winst van Peter de Rooij en Erik van der Schoot op Ad Brekelmans en Ronald van Dael op een 2-0 voorsprong. Maar omdat Pieter van Boxtel zijn wedstrijd van Toon van Geel wist te winnen en ook het dubbelspel in het voordeel van Net Genoeg eindigde stond het weer gelijk 2-2. Erik van der Schoot won ook van Ad Brekelmans en toonde aan weer zijn goede vorm terug te hebben. Pieter van Boxtel trok de stand weer gelijk na winst op Peter de Rooij. Ronald van Dael scoorde voor Net Genoeg het vierde punt door van Toon van Geel te winnen. Erik van der Schoot won ook nog van Pieter van Boxtel en trok de stand daarmee gelijk 4-4. Maar de laatste twee enkelspelen waren voor Net Genoeg omdat Ad Brekelmans en Ronald van Dael van Toon van Geel en Peter de Rooij wonnen. Eindstand 6-4 in het voordeel Net Genoeg.

Koploper Grand Café Rembrandt zag dit met genoegen aan door de wedstrijd tegen een gehandicapt Tot Elf met 7-3 te winnen.
Team Tot Elf speelde zonder de geblesseerde Donie de Groot en de zieke Ken van de Linde. Stephan Pennings en Kim de Groot deden hun uiterste best maar konden slechts drie punten uit het vuur slepen. Stephan Pennings won van Lindie van den Hooven en Arnold van der Heijde en Kim de Groot wist ook van Arnold te winnen. Gerrie Hoenselaars bleef ongeslagen en omdat ook het dubbelspel in winst eindigde voor Rembrandt werd de eindstand op 7-3 in het voordeel van Grand Café Rembrandt bepaald en verstevigde daarmee de koppositie op de ranglijst.

Kampioen van vorig seizoen De Horntreffers ziet de kans op prolongatie hiervan steeds verder weg lopen omdat zij ook in de wedstrijd tegen het degelijke spel van Rotsvast niet verder kwamen dan een 6-4 overwinning.
Voor Rotsvast scoorden Dinie van den Nieuwenhuizen, Peter van Boxtel en Bart Theeuwes ieder één punt door van Hans van Weert te winnen die blijkbaar een offday had. Ook het dubbelspel ging naar Rotsvast waardoor zij het vierde punt konden bijschrijven. Ad van Weert en Wim van Aarle speelden wel een sterke partij door beiden in de drie enkelspelen ongeslagen te blijven en zo voor zes punten zorgden. Eindstand 6-4 in het voordeel van De Horntreffers.

Taverbo 2 maakte de grootste sprong op de ranglijst.
In de wedstrijd tegen Taverbo 3 verloor alleen Hans Fonken van Xandra. Mari van Dijk was weer hersteld van zijn blessure en won meteen al zijn enkelspelen en ook Lothar Groth de voor zijn team Taverbo 2 hetzelfde. En omdat Mari en Lothar ook het dubbelspel naar zich toe trokken stond er uiteindelijk een duidelijke 9-1 uitslag op het wedstrijdformulier. Henk IJsseldijk en Raymond de Boer konden deze keer geen punten scoren. Eindstand 9-1 in het voordeel van Taverbo 2.
Taverbo 1 moest tegen De Dommel proberen de aansluiting bij de middenmoot te houden.

Frans van Dun speelde voor Taverbo 1 een zeer sterke wedstrijd en bleef in de drie enkelspelen ongeslagen. Hans van Haaren en Cees Hems scoorden ieder tweemaal in het enkelspel en daarmee werden zeven punten behaald. Voor team De Dommel konden Ad de Man en Piet Wouters ieder één winstpartij in het enkelspel op het scorebord zetten en omdat zij samen ook het dubbelspel in hun voordeel wisten te beslissen werd het derde punt binnengehaald. Wim Jansen kon deze keer geen punten scoren. Eindstand 7-3 in het voordeel van Taverbo 1.

Uitslagen van 2 maart 2020
Taverbo 1       -           De Dommel                            7 - 3
Rotsvast          -           De Horntreffers                      4 - 6
Tot Elf             -           Grand Café Rembrandt          3 - 7
Taverbo 4       -           Net Genoeg                            4 - 6
Taverbo 3       -           Taverbo 2                               1 - 9

Standenlijst per 2 maart 2020
1. Grand Café Rembrandt      140 - 100
2. Taverbo 4                            140 - 88
3. Net Genoeg                         120 - 87
4. De Horntreffers                  130 - 79
5. Rotsvast                              140 - 62
6. Taverbo 2                            130 - 60
6. Tot Elf                                 140 - 60
6. Taverbo 1                            140 - 60         
9. Taverbo 3                            140 - 44
10. De Dommel                      140 - 40

Programma van 9 maart 2020

Net Genoeg       -        De Horntreffers
Taverbo 4          -        Rotsvast

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


 
02-03-2020
 
 
BRTC tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)