Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

Net Genoeg goede zaken in de BRTC competitie

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie
) doet Net Genoeg goede zaken na winst tegen koploper Grand Café Rembrandt en De Dommel. De Horntreffers haken voorlopig af voor plaats in top drie na nederlaag tegen Taverbo-Sabo 1.

In de BRTC  werden gisteren twee volledige inhaalwedstrijden gespeeld en ook werd het restant van de van de vorige week begonnen wedstrijd tussen de teams van Grand Café Rembrandt en Net Genoeg uitgespeeld.

Voor Grand Café Rembrandt moest Arnold van der Heijde zijn drie partijen tegen Pieter van Boxtel, Ad Brekelmans en Ronald van Dael van Net Genoeg spelen omdat hij vorige week wegens familieomstandigheden afwezig was. Zijn eerste partij tegen Pieter van Boxtel wist hij nog in vier games te winnen maar tegen Ad Brekelmans en Ronald van Dael moest hij zich gewonnen geven waardoor de eindstand in deze wedstrijd op 7-3 in het voordeel van Net Genoeg eindigde.

Net Genoeg speelde ook een inhaalwedstrijd tegen het onderaan staande De Dommel en dat werd qua uitslag (10-0) een eenzijdige wedstrijd maar dat was in enkele partijen niet het geval. Vooral Piet Wouters bood in zijn enkelspelen tegen Pieter van Boxtel en Ad Brekelmans veel weerstand maar moest beide punten toch aan zijn tegenstanders laten door in de vijfde game met het kleinst mogelijk verschil te verliezen. Ad de Man wist ook geen punten de scoren voor De Dommel maar wist in twee enkelspelen toch twee games te winnen. Wim Jansen bleef zonder winst in alle partijen en omdat ook het dubbelspel naar Net Genoeg ging was de volle winst voor dat team. Ronald van Dael gaf in deze partij zelfs geen enkele game af. Eindstand 10-0 in het voordeel van Net Genoeg.

De inhaalwedstrijd tussen de teams van Taverbo-Sabo 1 en De Horntreffers kende een spannender verloop. Na vier partijen stond er een tussenstand van 2-2 op het scorebord.
Hans van Weert van De Horntreffers won van Frans van Dun en teamgenoot wist van Cees Hems van Taverbo-Sabo 1 te winnen. Walter Peltenburg van Taverbo-Sabo 1 die in plaats van Hans van Haaren speelde won vrij eenvoudig van Ad van Weert en ook in het dubbelspel was Walter samen met Frans van Dun te sterk voor het dubbel van De Horntreffers.

Walter Peltenburg zorgde ook nog voor twee punten door van Hans van Weert en Wim van Aarle te winnen en Frans van Dun en Cees Hems zorgden voor nog twee punten voor team Taverbo-Sabo 1 door winst tegen Ad van Weert die zijn daag niet had en alle drie enkelspelen aan de tegenstander moest laten. Eindstand 6-4 in het voordeel van Taverbo-Sabo 1.

Uitslagen van 16 december 2019
Taverbo-Sabo 1                      –          De Horntreffers                      6 - 4
De Dommel                            –          Net Genoeg                            0 - 10
Grand Café Rembrandt          –         Net Genoeg                            3 - 7

 Standenlijst per 16 december 2019
1.  Grand Café Rembrandt     90 - 64
2.  Taverbo-Sabo 4                 90 - 61
3.  Net Genoeg                       80 - 56
4.  De Horntreffers                 80 - 44
5.  Tot Elf                                90 - 40
6.  Rotsvast                             90 - 39
6. Taverbo-Sabo 2                  90 - 39
8.  Taverbo-Sabo 3                 90 - 35
9. Taverbo-Sabo 1                  80 - 33
10. De Dommel                      80 - 23

23 en 30 december 2019 Geen programma i.v.m. kerstvakantie gebouw gesloten.

Programma van 6 januari 2020
Eerste ronde Meerkampen
Het wedstrijdschema is nog niet bekend.

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


16-12-2019
 
 
BRTC tafeltennis
archief foto
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)