Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RBW Competitie Voorjaar 2018
 

 

Tweede speeldag RBW Competitie Voorjaar 2018

In Boxtel werd zondag 25 februari de tweede speeldag afgewerkt in de voorjaar-competitie van de RBW.
Aan de RBW doen 11 teams van de verenigingen NTTV uit Nuland, OTTC uit Oss, Taverbo-Sabo uit Boxtel, TTCV uit Veghel, TTV De Kruiskamp 81 uit Den Bosch mee en die spelen op vier zondagen in een vijfkamp bij de junioren en een zeskamp bij de aspiranten/welpen pelen om het kampioenschap van de regio voor die junioren en aspirant/welpen die niet deelnemen aan de competitie van de NTTB maar wel wedstrijden willen spelen. Er zijn aparte prijzen te winnen voor Junioren en Aspirant/Welpen.
Er wordt gespeeld in wedstrijden met het ‘best of five-systeem waarbij alle games die gespeeld worden een punt opleveren voor de winnaar van die game.

Bij de junioren speelden in de tweede ronde de teams van OTTC EN TTCV tegen elkaar omdat het team van Kruiskamp 81-1 wegens ziekte van twee spelers niet kon spelen.
OTTC 1 won zeer ruim van TTCV 1 (14-6) en gaf zelfs tegen TTCV 2 geen enkele game af en won dus met 15-0. Ook OTTC 2 was tegen de beide teams van TTCV te sterk. TTCV 1 wist 4 games te winnen en TTCV 2 kwam niet verder dan 2 games winst.

In de zeskamp van de aspirant/welpen speelde op de tweede speeldag NTTV 1 tegen NTTV 2 en dat wed een zeer duidelijke overwinning(13-4) voor NTTV 1. Ook TTCV 3 speelde zich naar een ruime zege(15-0) tegen de clubgenoten TTCV 4. Taverbo-Sabo was met 14-6 te sterk voor het team van Kruiskamp 81-2. In de tweede ronde van deze speeldag gaf ook NTTV 1 geen enkele game af aan TTCV 4 en won met 15-0. Kruiskamp 81-2 was met 14-5 duidelijk te sterk voor NTTV 2 en ook Taverbo-Sabo won hun tweede wedstrijd tegen TTCV 3 met groot verschil. Hier kwam de eindstand op 13-7 in het voordeel van Taverbo-Sabo.

Voor Taverbo-Sabo spelen Sawan Mooren en Niels Geerts mee en zij vormen sinds de najaar competitie van het vorig jaar een sterk team waarvan de vooruitgang in hun spel goed is te merken.
Ook op de tweede speeldag wonnen zij beide gespeelde wedstrijden en blijven voorlopig aan de leiding in de standenlijst van de aspirant/welpen.
Maar de competitie duurt nog lang (twee wedstrijddagen) en hopelijk houden zij de vorm die ze nu hebben vol zodat de eerste plaats behouden kan blijven.

Stand Junioren Stand Aspiranten/Welpen
1 OTTC 2                 45 Punten 1 Taverbo-Sabo 55 Punten
2 OTTC 1                  44 Punten    2 NTTV 1 48 Punten
3 TTCV 1 35 Punten 3 TTCV 3 39 Punten
3 Kruiskamp 81-1  15 Punten 4 NTTV 2 33 Punten
5 TTCV 2                  3 Punten 5 Kruiskamp 81-2 9 Punten
6 TTCV 4  6 Punten


Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


25-02-2018
 
 
Tweede speeldag RBW Competitie Voorjaar 2018
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)