Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/Sabo-welp Merlina Singh
 

 

Taverbo/Sabo-welp Merlina Singh haalt A-licentie in Soest

De 10-jarige Boxtelse Merlina Singh heeft een zeer knappe prestatie geleverd door in Soest het ranglijsttoernooi te winnen bij de welpen en zo haar A-licentie te behalen. Merlina wist de finale overtuigend te winnen in drie games. Hierdoor hoort zij nu bij de beste acht meisjes in haar leeftijdsklasse!

Ook de Boxtelse eerstejaars welp Sanne van der Schoot zette een goede prestatie neer. Zij wist ongeslagen haar poule door te komen, waarna ze in de halve finale haar meerdere moest erkennen in haar clubgenote Merlina. Naast beide welpen deden in de hogere leeftijdsklassen eveneens jeugdleden van de Boxtelse club mee aan het toernooi. Het niveau lag hoog, waardoor Nienke Strik, Dani de Rooij, Niels Wesseling en Lars Strik hun poule niet door wisten te komen. Rick van der Schoot lukte dit wel, maar de eerste knock-out ronde was voor hem vervolgens ook het eindstation.
Dankzij de toernooiwinst van Merlina Singh heeft Taverbo/Sabo voor het eerst sinds lange tijd weer een speelster met een A-licentie bij de jeugd; dit is de hoogste licentie die mogelijk is. Deze prestatie van Merlina is een illustratie van hoe hard er aan de weg getimmerd wordt door de Boxtelse tafeltennisvereniging. Dit is onder andere ook terug te zien in het groeiende ledenaantal en de recente promotie van het eerste herenteam naar de landelijke competitie. De Boxtelse club is op de goede weg!

Auteur Marlotte Staps.
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


04-02-2017
 
 
Taverbo/Sabo-welp Merlina Singh haalt A-licentie in Soest
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)