Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

Wim van Aarle neemt Sabo Boxtel op sleeptouw in de BRTC


In de BRTC sprak men de laatste weken bijna alleen maar over het duel tussen de nummers één en twee van de ranglijst Taverbo Sabo 1 tegen Sabo Boxtel. Het zou wel eens de beslissing van de competitie kunnen betekenen. Maar Wim van Aarle  dacht daar toch anders over en toonde zich een waardig aanvoerder en nam met drie overwinningen de volle verantwoording op zich en werd daarbij goed ondersteund door zijn teamgenoten. Hans en Marcel van Weert zorgden samen mede door de winst in het dubbelspel voor vier punten waardoor er een uitslag van 7-3 in het voordeel van Sabo Boxtel op het wedstrijdformulier kwam.

Het werd een voor team Taverbo Sabo 1 die met de sterkst mogelijke opstelling aantrad een ware deceptie. Wist Ronald van Dael het nog tot twee over-winningen te brengen. Hans van Haaren kon hier slechts één aan toe voegen en Cees Hems moest voor het eerste sinds lange tijd zonder winst de speelzaal verlaten. Door deze 7-3 overwinning is de spanning weer enigszins terug en de komende weken moet uitwijzen of dit tot het einde van de competitie zo blijft.
Achter dit duo wordt er een hevige strijd gestreden om de overige ereplaatsen.
Alle overige wedstrijden die gespeeld werden eindigden allemaal in een 6-4 uitslag wat al aangeeft dat de krachtsverschillen niet groot zijn. De Dommel boekte ook deze week weer een overwinning en gaf dus het succes van de vorige week een goed vervolg. Hierbij moet wel worden aangetekend dat tegenstander Grand Café Rembrandt wegens blessures en andere omstandigheden slechts met twee man aan kon treden. Wel opvallend was hier dat voor Grand Café Rembrandt debutant Erik van der Schoot meteen van zich deed spreken door zijn partij tegen Wim Jansen in zijn voordeel wist te beslissen.

De wedstrijd tussen Bat Boys en Rotsvast werd in het voordeel van Rotsvast beslist. Bart Theeuwes was weer eens de grote man en haalde de maximale score  van drie overwinningen. Voor team Rotsvast was invaller Donie de Groot goed voor twee zeges en Dinie van den Nieuwenhuizen voor een punt. Bij tegenstander Bat Boys speelden Mari Karssemakers en Paul Kuijs weer hun degelijke partijen en wacht Frank Hermans die nog steeds herstellende is van zijn blessure op de eerste winst. De wedstrijd tussen Taverbo Sabo 3 en Van Weert Schilderwerken kende een eigenaardig verloop want na een 4-0 voorsprong voor van Weert ging de overwinning toch nog naar Taverbo Sabo 3. Voor Taverbo Sabo 3 waren Uschi Meeuwis, Ad van Weert en Lucien van der Schans elk oed voor twee punten en bij van Weert Rob van Grinsven, Jos van Weert en Peter Kemps elk voor één. Voor Peter Kemps betekende dit zijn eerste overwinning in dit seizoen.

De strijd tussen de teams van Taverbo Sabo 2 en 4 werd een spannende aangelegenheid waarbij hier de drie overwinningen van Joop van Eijk voor het tweede team opvielen.
Mari van Dijk en Hans Fonken konden ieder slechts een punt laren bijschrijven maar door de winst in het dubbelspel ging toch de overwinnning van de wedstrijd naar Taverbo Sabo 2. Voor Taverbo Sabo 4 raakt de derde plaats die het lange tijd bezette steeds verder uit het zicht maar met nog zeven wedstrijden op de kalender is er nog van alles mogelijk.

Uitslagen    
Taverbo Sabo 1 - Sabo Boxtel 3-7
Grand cafe Rembrandt - de Dommel 4-6
Bat Boys - Rotsvast 4-6
Taverbo Sabo 2 - Taverbo Sabo 4 6-4
Taverbo Sabo 3   van Weert Schilderwerken 6-4

Standenlijst      
  Teams Gespeeld gewonnen verloren
1 Taverbo Sabo 1

130

98

32

2 Sabo Boxtel

130

90

40

3 Taverbo Sabo 3

130

83

47

4 Taverbo Sabo 2

140

77

63

5 Grand cafe Rembrandt

120

72

48

6 Taverbo Sabo 4

130

71

59

7 van Weert schilderwerken

110

52

58

8 Rotsvast

130

47

83

9 de Dommel

140

44

96

10 Bat Boys

140

43

97

11 Cornuiten

120

33

87


Programma volgende week
Sabo Boxtel - de Dommel
Grand cafe Rembrandt - Rotsvast
Taverbo Sabo 1 - Taverbo Sabo 2
Taverbo Sabo 3 - Cornuiten
Taverbo Sabo 4 - van Weert schilderwerken


Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


19-01-2015
 
 
BRTC tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)