Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie
 

 

Taverbo Sabo 1 raakt eerste plaats kwijt aan Sabo Boxtel

De Dommel haalt fors uit tegen Cornuiten in de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie). Sabo Boxtel had een goede dag in de BRTC door een zege van 8-2 te behalen in de wedstrijd van het speelschema op Taverbo Sabo 2. Omdat ook de nog te spelen partijen van de uitgestelde wedstrijd tegen Van Weert Schilderwerken niet meer gespeeld worden eindigde deze wedstrijd ook in een zelfde overwinning. Zo kon Sabo Boxtel zestien punten aan het totaal toevoegen en het niet in actie komende Taverbo Sabo 1 van de eerste positie op de ranglijst verdringen. Het verschil is nu vier punten in het voordeel van Sabo Boxtel maar heeft op dit moment wel een wedstrijd meer gespeeld dan Taverbo Sabo 1.

In de wedstrijd van Sabo Boxtel tegen Taverbo Sabo 2 Was de hoofdrol weggelegd voor Hans van Weert die zijn drie enkelspelen wist te winnen. Wim van Aarle en Marcel van Weert konden daar ieder twee punten aan toevoegen. Hans en Marcel waren weer eens onverslaanbaar in het dubbelspel al kostte het deze keer veel moeite om het duo Mari van Dijk en Hans Fonken te verslaan. De twee punten voor Taverbo Sabo 2 werden binnengehaald door Mari van Dijk, Lothar Groth en Hans Fonken bleven met lege handen achter.Door de zeges van Sabo Boxtel is de voorsprong op nummer drie Taverbo Sabo 3 uitgelopen tot negen punten ondanks de 9-1 overwinning van Taverbo Sabo 3 op Grand Café Rembrandt. Bij Grand Café Rembrandt maakte Aukje van den Heuvel na een afwezigheid van drie maanden haar rentree. Zij kon wegens gebrek aan wedstrijdritme geen potten breken en ook Erik van der Schoot kon het gemis van Hans Stoker niet goedmaken. Het enige punt voor Grand Café Rembrandt werd in de eerste partij behaald door Ad Brekelmans die Ad van Weert vrij gemakkelijk versloeg. In de overige partijen gaf hij tweemaal een voorsprong uit handen. En omdat ook het dubbel door Taverbo Sabo 3 werd gewonnen was de 9-1 winst dik verdiend. Henk Ijsseldijk en Uschi Meeuwis bleven in deze partij ongeslagen.

Van Weert Schilderwerken handhaafd zich stevig in de midden moot door naast het verlies tegen Sabo Boxtel een ruime 8-2 zege op Rotsvast te boeken. Rostvast had de pech dat het door omstandigheden slechts met twee spelen aan kon treden. Alleen Bart Theeuwes kon twee punten op het formulier laten schrijven terwijl teamgenoot Jan Don zijn uiterste best deed maar er niet in slaagde om hier iets aan toe te voegen. Voor Van Weert Schilderwerken wist Peter Kemps de volle winst te scoren en hiermee bevestigde hij dat er nog steeds progressie in zijn spel zit. Tim Schalkx kon ook een punt aan het totaal toevoegen terwijl Rob van Grinsven dit keer ook genoegen moest nemen met een punt omdat Bart Theeuwes hem in de vijfde en beslissende game met een verschil van slechts twee punten net voorbleef.
In de strijd om de onderste plaatsen deed De Dommel goede zaken door een grote 9-1 zege te boeken op een van de naaste concurrenten Cornuiten. En omdat ook de Bat Boys een beter resultaat haalden dan de Cornuiten werden zij nog steviger op de onderste plaats gedrukt. Voor team De Dommel moetb alleen Willem Jansen een punt afstaan aan Henk van de Laak van Cornuiten.

Voor Bat Boys was Mari Karssemakers weer eens op dreef en scoorde de maximaal haalbare drie punten. Paul Kuijs en Teun Dietvors konden ondanks verwoede pogingen deze keer geen steun aan Mari geven en bleven puntloos tegen Taverbo Sabo 4. Voor Taverbo Sabo 4 staat er niet heel veel meer op het spel dan zich te handhaven in de veilige middenmoot. Toon van Geel, Mari Smits en Peter de Rooij behaalden dan ook ieder twee winstpunten en ook het dubbel was voor Taverbo Sabo 4 waardoor er een 7-3 eindstand tot stand kwam. Volgende week is de laatste volledige speelronde waarna een week later nog drie inhaalwedstrijden op het programma staan en alle beslissingen over kampioenschap en de onderste plaats moeten nog vallen.

Uitslagen      
Taverbo Sabo 2   - Sabo Boxtel       2 - 8
Taverbo Sabo 3   - Grand Café Rembrandt 9 - 1
Taverbo Sabo 4  - Bat Boys    7 - 3
Van Weert Schilderwerken     - Rotsvast      8 - 2
Cornuiten - De Dommel   1 - 9
       
Standenlijst        
  Teams Gesp. Gew. Verl.
1 Sabo Boxtel 190 140 50
2 Taverbo Sabo 1 180 136 44
3 Taverbo Sabo 3 190 131 59
4 Taverbo Sabo 2 200 109 91
5 Taverbo Sabo 4 180 98 82
6 Grand Café Rembrandt 180 97 83
7 Van Weert Schilderwerken 180 82 98
8 De Dommel 190 63 127
9 Rotsvast 180 61 119
10 Bat Boys 190 54 136
11 Cornuiten 180 49 131

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


09-03-2015
 
 
Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)