Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Status quo in top drie in de BRTC
 

 

Status quo in top drie in de BRTC

Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie team Cornuiten vindt aansluiting bij concurrenten om de laatste positie op de ranglijst. In de BRTC is er slechts een wisseling van positie in de ranglijst te vermelden. Taverbo Sabo 2 nam dankzij een ruime 8-2 zege op de Bat Boys de vierde plaats over van Grand Café Rembrandt dat met 7-3 ten onder ging tegen team Sabo Boxtel.
De overige posities bleven gehandhaafd maar het is wel duidelijk dat de top drie zich verder afscheid van de rest en dat de strijd om de onderste positie zich beperkt tot vier teams.
Koploper Taverbo Sabo 1 liep door de 8-2 overwinning op Taverbo Sabo 4 één punt verder weg van directe concurrent teem Sabo Boxtel die op zijn beurt Taverbo Sabo 3 twee punten dichterbij zag komen.

Voor Taverbo Sabo 4 wist alleen Peter de Rooij de twee punten binnen te halen. Bij team Taverbo Sabo 3 haalden Ad van Weert en Henk Ijsseldijk de volle drie punten in de enkelspelen en moest Uschi Meeuwis een winstpunt laten aan Ad van Lier in de wedstrijd tegen De Dommel. Door deze 9-1 nederlaag van De Dommel en het 8-2 verlies van de Bat Boys was de wedstrijd tussen Van Weert Schilderwerken en Cornuiten van groot belang voor de strijd om de laatste plaats op de ranglijst. Voor team Cornuiten was Jordy van de Laak goed voor drie zeges in het enkelspel en samen met zijn broer Nick goed voor de winst in het dubbelspel. Nick wist ook één zege in het enkelspel te behalen tegen Tim Schalkx en teamgenoot Stef Schellekens was te sterk voor Peter Kemps. Tim en Peter wisten wel een zege te boeken en Rob van Grinsven wist met twee overwinningen de schade te beperken tot een 6-4 nedrlaag voor Van Weert Schilderwerken. Door deze winst van Cornuiten en de nederlagen van De Dommel en de Bat Boys is het gat geslonken tot drie punten op De Dommel en vijf op de Bat Boys. Het niet spelend team van Rotsvast is ook nog niet veilig. Er is nog niets definitief beslist maar met nog slechts drie volle speeldagen en een inhaalprogramma zijn de kansen op de titel voor koploper Taverbo Sabo 1 alleen maar groter geworden en is de strijd om de onderste plaats nog volledig open.

Uitslagen      
Sabo Boxtel - Grand Café Rembrandt    7 - 3
Taverbo Sabo 2 - Bat Boys  8 - 2
Taverbo Sabo 3     - De Dommel 9 - 1
Taverbo Sabo 1   - Taverbo Sabo 4  8 - 2
Van Weert Schilderwerken   - Cornuiten    4 - 6
Standenlijst      
  Teams Gesp. Gew Verl
1 Taverbo Sabo 1 170 129 41
2 Sabo Boxtel 170 124 46
3 Taverbo Sabo 3 170 113 57
4 Taverbo Sabo 2 180 99 81
5 Grand Café Rembrandt 160 94 66
6 Taverbo Sabo 4 160 85 75
7 Van Weert Schilderwerken 150 68 82
8 Rotsvast 160 55 105
9 Bat Boys 170 50 120
10 De Dommel 170 48 122
11 Cornuiten 160 45 115
Programma volgende week  
Taverbo Sabo 2    - Grand Café Rembrandt  
Taverbo Sabo 3  - Bat Boys  
Taverbo Sabo 4   - Rotsvast  
Van Weert Schilderwerken  - De Dommel  
Taverbo Sabo 1           - Cornuiten  

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


24-11-2015
 
 
BRTC
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)