Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo senioren
 

 

Royale zege Taverbo/SABO op hekkensluiter SAR’72

In de hoofdklasse tafeltennis heeft Taverbo/SABO 1 zichzelf een goede dienst bewezen door in eigen huis SAR’72 uit het Zeeuwse Kloosterzande met ruime cijfers te verslaan: 8-2.

Al snel werd duidelijk dat de overwinning deze middag naar Taverbo/SABO zou gaan. De eerste vier partijen gingen allemaal naar de thuisploeg. In het vervolg liet alleen Jasper van der Aa nog twee puntjes liggen. Cruciaal was de zevende partij waarin Teun Vlaminckx lang op een verliesbeurt leek af te stevenen maar in extremis alsnog de winst wist te pakken met minimaal verschil in de beslissende vijfde game. Deze klap kwamen de Zeeuwen niet meer te boven. Vlaminckx bleef vandaag ongeslagen, evenals de Boxtelse kopman Michel Sperling. Tezamen waren zij tevens verantwoordelijk voor de winst in het dubbelspel.
Halverwege de competitie bezet Taverbo/SABO de vierde plaats op de ranglijst. Een plek die aan het eind van het seizoen recht geeft op een langer verblijf in de hoofdklasse. Het verschil met de nummer twee bedraagt slechts een punt maar het gat naar (degradatie)plek vijf is met vier punten ook niet al te groot. De tweede competitiehelft belooft derhalve nog erg spannend te worden.

Taverbo/Sabo
Tafeltennis
NTTB-competitie: uitslagen ronde 5. Gespeeld op 20 en 21 maart.
Senioren
Taverbo/Sabo 1  - SAR '72 1  8 - 2 
Taverbo/Sabo 2  - Return Oss 1  8 - 2 
Taverbo/Sabo 3  - OTTC 1  5 - 5 
Taverbo/Sabo 4  - Geenhoven 2  7 - 3 
TTCV   7  - Taverbo/Sabo 5  2 - 8 
TTCV   8  - Taverbo/Sabo 6  8 - 2 
OTTC 8  - Taverbo/Sabo 7  6 - 4 
JCV 10  - Taverbo/Sabo 8  8 - 2 
Jeugd
Taverbo/Sabo 1  - Stiphout 1  3 - 7 
Taverbo/Sabo 2  - Irene 1  3 - 7 
Taverbo/Sabo 3  - Klaverblad 6    7 - 3 

 

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


21-03-2015
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)