Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boxtelse recreatieve tafeltennis competitie
 

 

Bart Theeuwes en Mari Smits wint Dubbeltoernooi BRTC

In de BRTC werd de laatste ronde van het dubbeltoernooi afgewerkt waarvan al in december van vorig jaar de eerste twee ronden werden gespeeld. Hiermee werd tevens de competitie werd afgesloten. Na twee speeldagen gingen het dubbelteam Bart Theeuwes van Rotsvast en Mari van Dijk van Taverbo Sabo 2 samen met Uschi Meeuwis van Taverbo Sabo 3 en Hans van Weert van Sabo Boxtel met slechts één verliespartij samen aan de leiding. In de beslissende derde ronde moesten alle 15 deelnemende dubbelteams nog vier wedstrijden spelen waardoor ze allemaal een keer tegen elkaar speelden. In deze beslissende wedstrijden kon Mari van Dijk wegens vakantie niet meedoen maar Bart Theeuwes vond in zijn vervanger Mari Smits van Taverbo Sabo 4 de juiste man.

Bart en Mari verloren alleen tegen het duo Peter Kemps van Van Weert Schilderwerken en Ad van Weert van Taverbo Sabo 3 terwijl Uschi Meeuwis en Hans van Weert verloren van Bart en Mari en tegen Hans van Haaren van Taverbo Sabo 1 en Mari Karssemakers van de Bat Boys.
Door deze uitslagen werden Bart Theeuwes en Mari Smits de verdiende winnaars van dit leuke en spannend verlopen toernooi waarvan in het volgend seizoen ongetwijfeld een vervolg op zal komen. Uschi Meeeuwis en Hans van Weert kwamen uiteindelijk op een gedeelde tweede plaats samen met Hans van Haaren en Mari Karssemakers die voor de tweede keer een goede vervanger was van Jos van Weert van Van Weert Schilderwerken.

De competitie werd afgesloten met de prijsuitreiking van de winnaars van alle onderdelen die in het afgelopen seizoen werden gespeeld en de mannen van de Bat Boys hadden ook dit jaar weer een ludieke afsluiter die de handen van de aanwezigen regelmatig op elkaar kregen.
De sportiviteitprijs individueel ging dit keer naar Ad van Weert van team Sabo Boxtel omdat hij een geweldig sportieve prestatie leverde door uit een geslagen lichamelijke positie zich terug wist te knokken en weer achter de tafeltennistafel staat en geleidelijk terug aan het komen is op zijn oude niveau maar nog belangrijker voor hem weer deel kan nemen aan een leuke en sportieve bezigheid.
Het team Bat Boys kreeg de deze sportiviteitprijs als team omdat zij voor de derde achtereenvolgende keer de laatste speeldag opluisterde op een ongekend leuke en ludieke manier en ook weer een bijdrage leverde in de uitgereikte prijzen.

De prijswinnaars van het afgelopen seizoen.

Competitie
1. Taverbo Sabo 1
2. Sabo Boxtel
3. Taverbo Sabo 3

Meerkampen
Vierde klasse   Winnaar Henk van de Laak (Cornuiten)
Derde klasse    Winnaar Peter de Rooij (Taverbo Sabo 4)
Tweede klasse Winnaar Ad van Weert (Sabo Boxtel)
Eerste klasse    Winnaar Dave van Wijck (Taverbo Sabo 3)

Dubbeltoernooi
Bart Theeuwes (Rotsvast), Mari van Dijk (Taverbo Sabo 2 en Mari Smits (Taverbo Sabo 4)

Sportiviteit

Individueel Ad van Weert (Sabo Boxtel)
Team Bat Boys

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


20-04-2015
 
 
Boxtelse recreatieve tafeltennis competitie
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)