Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd
 

 

Maximale winst derde jeugdteam Taverbo

Voor alle jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo stond er afgelopen weekend een uitwedstrijd op het programma. Het derde jeugdteam dat in Goirle tegen SV Red Star ’58 speelde was niet te kloppen. Rick van der Schoot, Lars Strik en Niels Wesseling namen met gemak het maximale aantal punten mee naar huis. Hierdoor hebben ze de koploper, Never Despair uit Den Bosch, van de koppossitie verstoten en staan ze met 31 punten uit vier wedstrijden bovenaan de ranglijst. Bovendien delen Rick van der Schoot en Lars Strik met 92% gewonnen wedstrijden, achter een speler van Never Despair die slechts drie wedstrijden gespeeld heeft, de tweede plaats in het persoonlijke klassement.

Het eerste jeugdteam dat de competitie moeizaam begon lijkt haar draai nu toch te vinden door in Uden tegen Smash ’73 met 5-5 gelijk te spelen. Gelijkspel was er in eveneens voor het tweede jeugdteam tegen Tios ’51 in Tilburg.

Zaterdag spelen alle drie de jeugdteams thuis, aanvang 10.30 uur.

Alle uitslagen:
Smash ’73 1 - Taverbo/Sabo 1              5-5
Tios ’51 4      - Taverbo/Sabo 2              5-5
SV Red Star ’58 3 - Taverbo/Sabo 3    0-10

Auteur Anneliek van Rooij
Meer tafeltennis nieuws >>>>


14-03-2015
 
 
Taverbo jeugd
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)