Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugd Taverbo/Sabo
 

 

Matige start competitie jeugd Taverbo/Sabo

De jeugd van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo is afgelopen zaterdag matig begonnen aan de voorjaarscompetitie. Alleen het derde jeugdteam dat uitkomt in de 1e klasse Starters kwam tot winst tegen het vierde team van Never Despair uit Den Bosch. Rick van der Schoot wist in de laatste wedstrijd het beslissende punt binnen te halen door na een 2-7 achterstand in de vijfde game terug te komen tot 11-9 waardoor de winst met 6-4 in eigen huis bleef. Hierdoor staat dit team met 6 punten uit één wedstrijd op de tweede plaats in het klassement. Bovendien staat Rick van der Schoot bovenin de ranglijst met 100% gewonnen wedstrijden.

Het eerste jeugdteam dat uitkomt in de Junioren 1e klasse begon goed in deze voorjaarscompetitie en liep vlot uit naar een 4-1 voorsprong. Helaas wisten ze deze voorsprong niet vast te houden. Michel van Dooren die afgelopen seizoen ook al uitkwam in dit team won twee wedstrijden. Dani de Rooij en Rein de Groot die voor het eerst uitkomen in deze klasse hadden het duidelijk moeilijk. Dani de Rooij verloor zijn laatste partij nipt maar wist toch één punt binnen te halen. Bovendien wisten Michel van Dooren en Rein de Groot de punten voor de dubbel in eigen huis te houden. Hierdoor werd de uitslag uiteindelijk 4-6 voor MCS - ttv Veldhoven.

Het tweede jeugdteam dat voor het eerst uitkomt in de junioren 3e klasse wist eveneens niet tot winst te komen.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 - MCS - ttv Veldhoven 1             4-6
Taverbo/Sabo 2 - MCS - ttv Veldhoven 2             3-7
Taverbo/Sabo 3 - Never Despair 4                        6-4

Auteur Anneliek van Rooij
Meer tafeltennis nieuws >>>>


30-01-2015
 
 
Jeugd Taverbo/Sabo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)