Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TTV Taverbo
 

 

Taverbo 1 nog altijd ongeslagen

Het eerste herenteam van TTV Taverbo/SABO heeft ook de zesde wedstrijd van het seizoen in winst omgezet. Met enige moeite werd in eigen huis hekkensluiter Stiphout opzij gezet: 6-4. Ook Taverbo 2 en 3 boekten een ruime overwinning. Lang leek het ‘another day at the office’ te worden voor Taverbo 1, dat na zes partijen comfortabel met 5-1 leidde. Hierna kwam de klad echter in het Boxtelse spel, met name bij Erik Mangnus die vandaag met lege handen bleef staan. Teun Vlaminckx won twee partijen maar verloor zijn laatste duel met het kleinst mogelijke verschil. Michel Sperling maakte zijn status als kopman waar door al zijn partijen te winnen en samen met Vlaminckx ook het dubbelspel binnen te slaan. Omdat de nummer twee van de ranglijst, Budilia, verrassend verloor van Deurne liep Taverbo weer wat puntjes uit en bedraagt de voorsprong nu elf punten.

Ook Taverbo 2 deed goede zaken. In het duel der middenmoters werd het Bredase Belcrum eenvoudig met 8-2 opzijgezet. Danny Smits en Gijs Klop wonnen beiden drie partijen. Frederik Pluut was eenmaal succesvol en pakte aan de zijde van Smits tevens het punt in het dubbelspel.
In de derde klasse heeft Taverbo 3 zich middels een nieuwe monsterzege een klein beetje los weten te weken van naaste concurrent Unicum. Thuis tegen Flash zorgden Inge Kraan, Kevin van de Veerdonk en Willem de Koning voor een 9-1 overwinning, waarbij alleen de Koning een puntje prijs moest geven. Over twee weken staat in Geldrop de mogelijk beslissende topper tussen beide kampioenskandidaten op het programma.

Uitslagen Taverbo/Sabo NTTB-competitie:  17 en 18 Oktober 2014
Senioren      
Taverbo/Sabo 1   Stiphout 2 6 - 4
Taverbo/Sabo 2   Belcrum 3 8 - 2
Taverbo/Sabo 3   Flash 5 9 - 1
Taverbo/Sabo 4   TTCV Van Herwaarden 7 3 - 7
Taverbo/Sabo 5   MCS ttv Veldhoven 14 7 - 3
Taverbo/Sabo 6   ASIO 3 2 - 8
Taverbo/Sabo 7   Smash '73 3 4 - 6
       


Bron:Taverbo
Auteur : Jasper van de aa
Meer tafeltennis nieuws >>>>


18-10-2014
 
 
Taverbo 1 nog altijd ongeslagen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)