Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo
 

 

Taverbo 1 fier aan kop na 8-2 zege

Het eerste team van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO heeft vroeg in het seizoen een belangrijke stap gezet richting het kampioenschap in de eerste klasse. Directe concurrent Budilia werd thuis met 8-2 opzij gezet. Erik Mangnus, deze zomer overgekomen van het Zeeuwse SAR, trad voor het eerst aan in het shirt van zijn nieuwe club. Evenals kopman Michel Sperling zorgde hij voor twee winstpartijen.

Aanvoerder Teun Vlaminckx behield zijn ongeslagen status en sloeg drie punten binnen. Het dubbel Sperling/Vlaminckx bleek ook deze week ongenaakbaar en zorgde voor de uiteindelijke 8-2 overwinning. Taverbo 1 staat na twee wedstrijden al waar het graag wil staan, namelijk bovenaan de ranglijst met een ruime marge van vijf punten op de nummer twee.
Het gehavende Taverbo 2 ging weliswaar ten onder maar hield de schade tegen het sterke Never Despair 3 knap beperkt tot 4-6. Dit was vooral te danken aan Danny Smits, die al zijn drie partijen won. Frederik Pluut zorgde voor het vierde Boxtelse punt. Bijzonder was ook het optreden van jeugdspeelster Izzy van Hamont. Hoewel zij uiteindelijk geen partij wist te winnen bracht zij bij haar debuut in de seniorencompetitie haar veel sterker geachte tegenstanders toch flink aan het zweten.
Taverbo 3 deed goede zaken door titelconcurrent Unicum op een 6-4 nederlaag te trakteren. Kevin van de Veerdonk won al zijn partijen, Willem de Koning was tweemaal succesvol. Samen waren zij ook de sterkste in het dubbelspel.

Het eerste jeugdteam trad eveneens aan tegen Unicum. Winstpartijen van Izzy van Hamont (3), Axel Kuijs (1) en een gewonnen dubbelspel  zorgden uiteindelijk voor een puntendeling: 5-5.

Uitslagen:
Senioren
Taverbo/SABO 1 – Budilia 1                                    8-2
Taverbo/SABO 2 – Never Despair 3                      4-6
Taverbo/SABO 3 – Unicum 3                                  6-4
Taverbo/SABO 4 – Kruiskamp ’81 4                      10-0
Taverbo/SABO 5 – Wilvo/TTV Bergeijk 7              9-1
Taverbo/SABO 6 – Attaque 3                                   3-7
Taverbo/SABO 7 – JCV 11                                       6-4


Bron:Taverbo
Auteur : Jasper van de aa
Meer tafeltennis nieuws >>>>


19-09-2014
 
 
Taverbo 1 fier aan kop na 8-2 zege
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)