Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prima weekend voor jeugd Taverbo
 

 

Prima weekend voor jeugd Taverbo

Zaterdag 8 februari stond er voor alle jeugdteams van Taverbo/Sabo een uitwedstrijd op het programma. Het vijfde jeugdteam dat hun eerste wedstrijd speelde in deze voorjaarscompetitie begon in Waalwijk meteen succesvol. Lars de Laat, Saskia van Nistelrode en Martijn van Terneusen wonnen moeiteloos al hun wedstrijden. Hierdoor staat het vijfde jeugdteam, dat uitkomt in de junioren vijfde klasse, op de derde plaats in het klassement, met één wedstrijd minder gespeeld.

Het derde jeugdteam, dat eveneens uitkomt in de junioren vijfde klasse, had het in Vught moeilijk tegen Asio uit Haaften. Dani de Rooij wist al zijn partijen te winnen en staat met 100% gewonnen wedstrijden nog steeds bovenaan de ranglijst. Rick van Eindhoven en Femke Poirters wisten ieder twee partijen te winnen maar wisten de dubbel, na een voorsprong van 2-0 in games, niet in winst om te zetten. Hierdoor werd de uitslag 3-7 en is het derde jeugdteam drie punten uitgelopen op de nummer twee, Hooghei uit Vlijmen, met 17 punten uit twee wedstrijden.

Het eerste jeugdteam wist het verlies van vorige week goed te maken door in Etten-leur met 4-6 nipt te winnen van Tanaka.

Alle jeugduitslagen:
Tanaka 2 – Taverbo/Sabo 1          4-6
Meppers 3 – Taverbo/Sabo 2        5-5
Asio 1 – Taverbo/Sabo 3                3-7
Stiphout 5 – Taverbo/Sabo 4         7-3
Waalwijk 3 – Taverbo/Sabo 5       0-10

 

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


08-02-2014
 
 
Prima weekend voor jeugd Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)