Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo
 

 

Wisselend succes jeugdteams Taverbo/Sabo

Zaterdag 11 oktober speelden alle jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo een thuiswedstrijd. Voor het eerste team stond er een spannende wedstrijd op het programma want zij speelde tegen de nummer één van de ranglijst, the Back Hands uit St. Willebrord. Na een aantal spannende partijen trad Izzy van Hamont in de laatste wedstrijd met een achterstand van 4-5 aan tegen de andere nummer één van de persoonlijke ranglijst, Tim Koevoets. Maar van Hamont was niet te kloppen en wist ook deze partij naar zich toe te trekken en hierdoor Koevoets van de 100% af te halen. Doordat Axel Kuijs en Michel van Dooren eerder in de wedstrijd ieder goed waren voor één punt werd het uiteindelijk 5-5 en staat dit team met 26 punten uit vijf wedstrijden op de derde plaats in het klassement.

Succes was er ook voor het vierde team dat tegen Een en Twintig uit Beek en Donk speelde. Rick van der Schoot en Lars Strik wonnen al hun partijen en Janno Vos was goed voor één punt. Doordat Strik en van der Schoot ook de punten van de dubbel in eigen huis wisten te houden werd er met 8-2 royaal gewonnen. Hierdoor staan ze met 35 punten uit vijf wedstrijden slechts met 4 punten achterstand op de nummer één, Waalwijk, op de derde plaats in het klassement. Voor hen staat er zaterdag 25 oktober dan ook een belangrijke wedstrijd op het programma als ze thuis spelen tegen deze nummer één, aanvang 10.30 uur.

Het derde jeugdteam wist dit weekend niet tot winst te komen maar Lars de Laat won al zijn partijen en haalde hierdoor Henk Weijgertze van Asio uit Haaften eveneens van zijn 100% af.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1   The Back Hands 2 5-5
Taverbo/Sabo 2   Hooghei 1   6-4
Taverbo/Sabo 3   Asio 1  4-6
Taverbo/Sabo 4   Een en Twintig 3 8-2   
       


Auteur Anneliek van Rooij
Meer tafeltennis nieuws >>>>


11-10-2014
 
 
Taverbo
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)