Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Titel voor vierde jeugdteam Taverbo/SABO
 

 

Titel voor vierde jeugdteam Taverbo/SABO

Rick van der Schoot,  Lars Strik en Janno Vos wonnen afgelopen zaterdag 29 november met maximale cijfers van Een en Twintig in Beek en Donk en hebben daardoor op het laatste moment in de najaarscompetitie de koppositie overgenomen in de Startersklasse en tevens de kampioenstitel in de wacht gesleept. Rick van der Schoot heeft slechts twee punten laten liggen in deze najaarscompetitie en staat op de tweede plaats in het persoonlijke klassement met 28 punten uit dertig wedstrijden waarbij wel vermeld moet worden dat de nummer één slechts drie wedstrijden gespeeld heeft.

Voor het eerste jeugdteam stond er eveneens een spannende laatste wedstrijd op het programma. Izzy van Hamont, Brandon van Brussel en Axel Kuijs speelden in Sint Willebrord tegen de koploper, The Back Hands, en er zou met hoge cijfers gewonnen moeten worden om promotie naar het landelijk C af te dwingen. Al vrij vroeg in de wedstrijd waren The Back Hands duidelijk sterker en moest het eerste jeugdteam genoegen nemen met een derde plaats. Izzy van Hamont is echter wel eerste geworden in het persoonlijke klassement met 19 punten uit 21 wedstrijden.

Ook het derde jeugdteam heeft een goed seizoen gespeeld. In Haaften wonnen Lars de Laat, Remco Rooijakkers en Martijn Terneusen met 3-7 van Asio en zijn hierdoor op de tweede plaats geeïndigd. Sjoerd Heerebeek, eveneens uit dit team, staat met 100% gewonnen wedstrijden bovendien bovenaan de persoonlijke ranglijst.

Alle jeugduislagen:
The Back Hands 2 – Taverbo/SABO 1     6-4  (3e)
Hooghei 1 – Taverbo/SABO 2                   3-7  (4e )
Asio 1 – Taverbo/SABO 3                          3-7   (2e )
Een en Twintig 3                                          0-10 (1e)

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


29-11-2014
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)