Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo
 

 

Taverbo jeugdteams pakt punten in eigen huis

Zaterdag 20 september speelden alle jeugdteams van Taverbo/Sabo hun eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Het tweede jeugdteam wist het verlies van vorige week goed te maken door met 7-3 te winnen van het eerste jeugdteam uit Best. Dani de Rooij was niet te kloppen en won al zijn wedstrijden. Rick van Eijndhoven en Femke Poirters waren respectievelijk twee en éénmaal succesvol. Doordat Poirters en van Eijndhoven ook de punten van de dubbel in eigen huis wisten te houden staan ze nu met 11 punten uit twee wedstrijden op de tweede plaats van het klassement.

Het derde jeugdteam begon na de royale winst van vorige week met hoge verwachtingen aan de wedstrijd tegen de nummer één, TTCV Van Herwaarden uit Veghel. Na een pittige wedstrijd waarbij diverse sets pas na de vijfde game nipt beslist werden wisten Remco Rooijakkers, Lars de Laat en Martijn Terneusen ieder slecht één partij in winst om te zetten. Hierdoor staan ze nu met vijf punten verschil op de tweede plaats met 12 punten uit twee wedstrijden.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – Unicum 2                                 5-5
Taverbo/Sabo 2 – Best 1                                       7-3
Taverbo/Sabo 3 – TTCV Van Herwaarden 1     3-7
Taverbo/Sab0 4 – Never Despair 5                     5-5

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


21-09-2014
 
 
Taverbo jeugdteams pakt punten in eigen huis
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)