Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/Sabo
 

 

Goed weekend jeugdteams Taverbo/Sabo

Zaterdag 25 oktober speelden alle jeugdteams thuis. Voor het vierde team stond er een spannende wedstrijd op het programma want zij speelde tegen de koploper uit Waalwijk. Rick van der Schoot was niet te kloppen en wist al zijn partijen te winnen. Lars en Nienke Strik waren respectievelijk twee en éénmaal succesvol. Doordat Rick van der Schoot en Lars Strik ook de punten van de dubbel in eigen huis wisten te houden werd er met 7-3 royaal gewonnen. Volgende week staat er voor dit team echter weer een belangrijke wedstrijd op het programma als ze in Den Bosch spelen tegen de nieuwe koploper van de ranglijst, Never Despair uit Den Bosch. Zij wisten door een 8-2 overwinning op Een en Twintig uit Beek en Donk , net iets meer punten binnen te halen en de koppositie over te nemen. Hierdoor staat dit team nu samen met Waalwijk op een gedeelde tweede plaats met 42 punten uit zes wedstrijden, drie punten achter de nieuwe koploper.

Winst was er ook voor het derde team. Sjoerd Heerebeek en Martijn Terneusen wisten al hun wedstrijden te winnen. Lars de Laat won twee partijen en verloor zijn derde parij nipt in de vijfde game met slechts twee punten verschil. Heerebeek en de Laat wisten ook de dubbel te winnen waardoor de einduitslag uiteindelijk 9-1 werd en dit team met 38 punten uit zes wedstrijden eveneens op een tweede plaats in de ranglijst staat. Heerebeek staat met 100% gewonnen wedstrijden bovendien op de eerste plaats in het persoonlijke klassement.

Het tweede team speelde met een invaller maar wist met 7-3 te winnen van Luto uit Tilburg. Zij staan met 33 punten uit zes wedstrijden ook op een tweede plaats in de ranglijst. De koploper, Rally uit Wijk en Aalburg, is door een 10-0 overwinning op Veldhoven echter dusdanig uitgelopen dat het voor dit team zwaar gaat worden om nog in te lopen. Doordat Rein de Groot afgelopen zaterdag al zijn wedstrijden wist te winnen voert hij met 100% gewonnen wedstrijden wel de persoonlijk ranglijst aan.

Het eerste jeugdteam won met 6-4 van Smash ’73 uit Uden en staat met 35 punten uit zes wedstrijden eveneens op de tweede plaats.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – Smash ’73                6-4
Taverbo/Sabo 2 – Luto 1                        7-3
Taverbo/Sabo 3 – Never Despair 2     9-1
Taverbo/Sabo 4 – Waalwijk 2               7-3



25-10-2014
 
 
Jeugdteams Taverbo/Sabo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)