Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo tafeltennis
 

 

Taverbo niet gelukt koploper Smash ’73 in te halen

Zaterdag 23 maart met nog enkele weken te gaan in de voorjaarscompetitie is het het eerste jeugdteam van Taverbo/Sabo nog niet gelukt om koploper Smash ’73 uit Uden in te halen. Afgelopen zaterdag wonnen ze in eigen huis met 9-1 van Wanzl/Belcrum uit Breda. Smash ’73 liet echter ook maar één punt liggen waardoor het niet genoeg was om ze van de troon te stoten. Kevin van de Veerdonk en Gijs van de Wetering waren beide niet te kloppen en wonnen al hun partijen. Izzy van Hamomt was tweemaal succesvol. Ook het dubbelspel werd ondanks een achterstand van 0-2 in sets door Brandon van Brussel en v.d. Veerdonk verrassend omgezet in een winnende game.

Ook het tweede team wist hun partijen in winst om te zetten.  Axel Kuijs, Michel van Dooren en Roel Ernens wonnen thuis met 10-0 van Rally uit Wijk en Aalburg. Zij staan nu met één punt verschil tweede op de ranglijst achter Unicum uit Geldrop. De overige jeugdteams wisten dit weekend niet tot winst te komen.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 - Wanzl/Belcrum 3  9-1
Taverbo/Sabo 2 - Rally 2   10-0
Taverbo/Sabo 3 - OTTC 2    0-10
Taverbo/Sabo 4 - ODT Klaverblad verz. 3 3-7
Taverbo/Sabo 5 - OTC 3    0-10


Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


23-03-2013
 
 
Taverbo jeugd tafeltennis
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)