Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kampioenschap voor jeugd Taverbo
 

 

Kampioenschap voor jeugd Taverbo

Afgelopen zaterdag 20 april werden door de jeugd van Taverbo de laatste wedstrijden gespeeld in de voorjaarscompetitie. Voor het eerste en tweede team stond er een spannende wedstrijd op het programma want zij waren nog steeds in de race voor het kampioenschap. Helaas lukte het het eerste team, dat uitkomt in de junioren eerste klasse, niet om de benodigde tien punten binnen te halen en zij moesten genoegen nemen met een uitslag van 4-6 tegen Kruiskamp in Den Bosch. Daarmee hebben zij dit seizoen een prima prestatie geleverd en eindigen ze met drie punten verschil achter Smash ’76 uit Uden op een mooie tweede plaats met 49 punten uit acht wedstrijden. Kevin van de Veerdonk uit dit team wist deze competitie bovendien al zijn wedstrijden te winnen waardoor hij als eerste eindigde in de individuele ranglijst.

Het tweede team dat eveneens in Den Bosch tegen Kruiskamp speelde kende een moeizame start doordat Roel Ernens zijn eerste partij verloor. Ze wisten zich echter snel te herstellen en de partijen die daarop volgde werden dan ook moeiteloos gewonnen door Axel Kuijs, Michel van Dooren en Roel Ernens. Aan het einde maakte de jongens het toch nog even spannend door twee wedstrijden te verliezen. Uiteindelijk wist Michel van Dooren in de laatste partij ervoor te zorgen dat de uitslag 3-7 werd en het kampioenschap voor de junioren derde klasse een feit is. Hierdoor promoveren ze volgend seizoen naar de junioren tweede klasse.

Alle jeugduitslagen:
Kruiskamp 81 1- Taverbo/Sabo 1                                      4-6
Kruiskamp 81 2 - Taverbo/Sabo 2                                     3-7
TTCV Van Herwaarden 2 -Taverbo/Sabo 3                     8-2
TCO ‘78 2 - Taverbo/Sabo 4                                               3-7
Taverbo/Sabo 5 - Attaque 1                                                1-9

 

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


20-04-2013
 
 
Jeugd taverbo kampioen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)