Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Succesvol weekend voor jeugd Taverbo/Sabo
 

 

Succesvol weekend voor jeugd Taverbo/Sabo

Afgelopen zaterdag speelde het eerste jeugdteam van Taverbo/Sabo thuis tegen The Backhands uit Sint Willebrord. Axel Kuijs wist zijn verlies van vorige week goed te maken en won alle drie zijn wedstrijden. Izzy van Hamont en Brandon van Brussel waren ieder tweemaal succesvol. Kuijs en van Brussel wisten ook de punten van de dubbel in eigen huis te houden waardoor de eindstand op 8-2 kwam. Ze staan nu met 31 punten uit vier wedstrijden nog steeds op de eerste plaats in de ranglijst en zijn zeven punten uitgelopen op de nummer twee, Tios ’51 uit Tilburg. Voor hen staat er aanstaande zaterdag dan ook een spannende wedstrijd op het programma want dan spelen ze in Tilburg tegen deze nummer twee op de ranglijst.

Ook het vijfde jeugdteam wist dit weekend de winst in Boxtel te houden. Lars de Laat en Saskia van Nistelrode waren niet te kloppen en wonnen al hun wedtrijden. Remco Rooijakkers won één partij en wist samen met de Laat ook de dubbel te winnen. Doordat de tegenstander, Smash ’73 uit Uden, met een man minder speelde konden ze sowieso drie punten noteren waardoor de einduitslag 9-1 werd. Hierdoor zijn zij twee punten uitgelopen op Best en staan ze nu op de eerste plaats met 28 punten uit 4 wedstrijden.

Het derde jeugdteam staat ook nog steeds bovenaan de ranglijst. Zij wonnen zaterdag thuis met 6-4 van Stiphout. Rick van Eijnhoven wist al zijn partijen te winnen waardoor hij nu bovenaan staat in het persoonlijke klassement met 11 van de 12 gewonnen wedstrijden. Dani de Rooij wist twee punten binnen te halen en Femke Poirters was goed voor één punt. Hierdoor staan ze twee punten voor op MTTV ’72 uit Mierlo met 26 punten uit vier wedstrijden. Aanstaande zaterdag staat er ook voor hen een spannende wedstrijd op het programma want dan spelen ze uit tegen deze nummer twee.

Het vierde jeugdteam kwam dit weekend niet in actie.

Alle jeugduitslagen
Taverbo/Sabo 1 - The Backhands 3    8-2
Taverbo/Sabo 2 - Smash ‘73 1 5-5
Taverbo/Sabo 3 - Stiphout 5 6-4
Taverbo/Sabo 5 - Smash ’73 3 9-1

    

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


05-10-2013
 
 
Taverbo tafeltennis
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)