Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Succesvol weekend voor jeugd Taverbo/Sabo
 

 

Succesvol weekend voor jeugd Taverbo/Sabo

Zaterdag 9 november speelde het eerste jeugdteam van Taverbo/Sabo in Dongen tegen BSM, de nummer twee op de ranglijst. De twee teams hielden elkaar in evenwicht waardoor de uitslag 5-5 werd. Hierdoor blijft hun voorsprong van 14 punten gehandhaafd en staan ze nog steeds bovenaan met 62 punten uit acht wedstrijden.

Het derde jeugdteam wist in Geldrop met 4-6 nipt te winnen van Unicum. Ze staan hierdoor met één punt verschil nog steeds op de tweede plaats achter MTTV ’72 uit Mierlo met 51 punten uit acht wedstrijden. Voor Femke Poirters, Rick van Eijnhoven en Dani de Rooij staat er zaterdag 23 november dan ook een spannende wedstrijd op het programma als ze thuis spelen tegen deze nummer één op de ranglijst.

Het tweede jeugdteam speelde eveneens tegen Unicum in Geldrop. Roel Ernens en Rein de Groot waren niet te kloppen en wonnen al hun partijen. Michel van Dooren was tweemaal succesvol. Ernens en de Groot wisten ook de dubbel te winnen waardoor de einduitslag 1-9 werd en ze naar de vierde plaats zijn geklommen in het klassement.

In Haaften speelde het vijfde jeugdteam tegen Asio. Saskia van Nistelrode, Lars de Laat en Martijn Terneusen wisten ieder twee wedstrijden te winnen. Terneusen en van Nistelrode wisten ook de punten van de dubbel te pakken. Met een uitslag van 3-7 staan ze met 4 punten verschil nog steeds op de tweede plaats van de ranglijst met 52 punten uit acht wedstrijden maar is de voorsprong van de nummer één, Best, iets groter geworden.

Alle jeugduitslagen:
BSM 1 – Taverbo/Sabo 1              5-5
Unicum 2 – Taverbo/Sabo 2       1-9
Unicum 4 – Taverbo/Sabo 3       4-6
Waalwijk 2 – Taverbo/Sabo 4     8-2
Asio 2 – Taverbo/Sabo 5             3-7

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


09-11-2013
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)