Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd
 

 

Flinke voorsprong genomen Taverbo najaarscompetitie

Met nog drie wedstrijden te gaan in de najaarscompetitie heeft het eerste jeugdteam van Taverbo/Sabo een flinke voorsprong genomen op de nummer twee, BSM uit Dongen. Izzy van Hamont, Brandon van Brussel en Axel Kuijs waren niet te kloppen en wonnen afgelopen zaterdag in eigen huis met 10-0 overtuigend van de Meppers uit Heeze. Hierdoor zijn ze 14 punten uitgelopen en staan ze met 57 punten uit zeven wedstrijden bovenaan de ranglijst. Voor hen staat er aanstaande zaterdag een spannende wedstrijd op het programma als ze in Dongen spelen tegen deze nummer twee.

Het derde team dat eveneens thuis speelde tegen de Meppers had het moeilijk. Dani de Rooij wist de eerste partij te winnen maar pas de tweede helft van de wedstrijden wist het team moeizaam tot meer winst te komen. Uiteindelijk won de Rooij al zijn partijen en was Rick van Eijnhoven tweemaal succesvol maar moesten ze toch met een gelijkspel genoegen nemen. Hierdoor staan ze nu, met 2 punten verschil, op de tweede plaats in het klassement met 45 punten uit zeven wedstrijden.

Het vijfde jeugdteam wist dit weekend niet tot winst te komen tegen Best die op de eerste plaats staat in de ranglijst. Hierdoor staan ze met 3 punten verschil nog steeds op de tweede plaats met 45 punten uit zeven wedstrijden.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – Meppers (H) 3          10-0
Taverbo/Sabo 2 – Meppers (H) 2           4-6
Taverbo/Sabo 3 – Meppers (H) 4           5-5
Taverbo/Sabo 4 – Attaque 1                   6-4
Taverbo/Sabo 5 – Best 2                         4-6

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


02-11-2013
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)