Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dag der kampioenen Boxtel 2019
 

 

Dag der kampioenen Boxtel 2019

Om de top te bereiken moet je talent hebben, maar bovenal heel veel trainen. Deze sporter is heel veel uurtjes te vinden bij haar vereniging en die vele trainingsuren hebben zich uitbetaald. Op nationale en internationale tournooien wist zij vele medailles in de wacht te slepen. De kroon op haar inspanningen kwam in september 2017. Toen wist zij op het wereldkampioenschap in Barneveld de wereldtitel sparren in haar gewichtsklasse in de wacht te slepen. In oktober 2018 kwam daar in Polen de europese titel eveneens in het sparren bij.

Tot sportvrouw van het jaar is gekozen  Linda Beekmans
De volgende sporter beoefent zijn sport al ruim 10 jaar en in die 10 jaar heeft hij al heel veel trainingsarbeid verzet. Je moet daarbij denken aan ongeveer 20 trainingsuren per week. Dat betekent ontelbare baantjes trekken in het zwembad en daarnaast ook nog trainen in het krachthok. Zijn inspanningen zijn niet zonder resultaat gebleven. In het seizoen 2017-2018 wist hij 3 regionale titels en 1 brabants kampioenschap in de wacht te slepen. Ook afgelopen seizoen bleven de resultaten niet uit. Hij wist maar liefst 3 Brabantse kampioenschappen en 3 regionale kampioenschappen in verschillende disciplines te veroveren.Linda Beekmans beoefend de sport Taekwon-do en traint bij TS. Dekker uit Boxtel. 

Tot sportman van het jaar is gekozen Luc van Eijndhoven
Tennis is haar lust en haar leven. Ze beoefent haar sport bij LTV Haaren en met het nodige resultaat. Vooral op de Special Olympics, die in juni 2018 werden gehouden in de Achterhoek, wist ze enkele klinkende resultaten neer te zetten. Ze won daar goud in het damesenkelspel niveau 3 en eveneens goud met haar partner in het damesdubbelspel niveau 4. Reden genoeg om haar vandaag extra in het zonnetje te zetten.

Tot para-sporter van het jaar is gekozen Inge Hogenboom
Dit team had al een aantal seizoenen een droom….landelijk spelen. Steevast kwam aan het eind van het seizoen bij de wedstrijdzaken van hun vereniging de vraag binnen: willen jullie landelijk C aanvragen en even zo vaak kregen zo als antwoord: probeer het maar te verdienen. Meestal waren ze er dicht bij maar het lukte steeds net niet om te promoveren. Hoe verrassend was het voor het team dat bij de start van de voorjaarscompetitie deze keer wel gehoor was gegeven aan hun droom. Onder leiding van hun coach pakte het team meteen de eerste plaats in het klassement. De titel werd behaald in de slotpartij van de laatste wedstrijd, waardoor promotie naar Landelijk B een feit was.

Tot sportploeg van het jaar is gekozen Jeugdteam 1 van Taverbo-Sabo bestaande uit Lars Strik, Rick van der Schoot, Luuk Essens en coach Peter de Rooij.21-06-2019
 
 
Dag der kampioenen Boxtel 2019
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)