Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Beach Soccer 2016
 

 

Geslaagd eerste editie van 't Hart van Boxtel Beachsoccer toernooi

Zaterdag 9 juli werd de eerste editie van 't Hart van Boxtel Beachsoccer toernooi op het parkeerterrein van Eetcafé De Oude Ketting gehouden onder zomerse weersomstandigheden. Maar liefst 27 teams namen deel aan dit geweldig evenement waar sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel stond.

Na de gespeelde voorrondes wisten de teams van Capitao de witte litmanen en Makippi Haifa de finale te bereiken. In een spannende finale wedstrijd kwam het team van Capitao de witte litmanen als sterkste uit de strijd en ging er met de eerste prijs aan de haal. Hopelijk is Boxtel na deze succesvolle eerste editie van 't Hart van Boxtel Beachsoccer toernooi een nieuw jaarlijks evenement rijker !!!

Meer algemeen nieuws >>>>


09-07-2016
 
 
Beach Soccer 2016
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)