Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L Union naar finale nhb-beker.
 

 

L Union naar finale nhb-beker.

Een Boxtelse afvaardiging is er vorige week zondag in geslaagd de finale te bereiken van het NHB-bekertoernooi. Te Ammerzoden behaalde het team bestaande uit Marchel Kluijtmans, Jelt van de Langenberg, Meike van Oss en Martijn van de Broek setwinsten tegen VZOD Volkel en OGIO Eindhoven, de sets tegen Doele Willem III Boekel en Constantia Drunen gingen weliswaar nipt met 2-1 verloren maar het eindresultaat is dat het viertal zich in April met de beste teams van Nederland te IJsselstein mag meten voor de eindoverwinning.

Goed resultaat competitie

Het eerste viertal van l’Union heeft de tweede wedstrijd in de lopende 25m 1 pijl competitie  in de hoogste klasse de koppositie veroverd. Onder aanvoering van Jelt van de Langenberg te Schijndel welke zijn persoonlijk record evenaarde met een score van liefst 238 pnt uit 25 schoten en een teamtotaal van 686 pnt bleef het team de concurrentie ruim voor.
Invallers Marchel Kluijtmans en Bas van de Plas scoorden ook ruim voldoende met 224 pnt en Meike van Oss liet met 210 pnt zien na wat mindere resultaten weer op de weg terug te zijn.
Team 2 trad aan in St.Oedenrode alwaar het viertal, waar overigens de beste drie scoren meetellen voor het eindresultaat, bleef steken op 587 pnt, een derde plaats voor deze ronde in poule 2.
Edwin Looyaard liet 202 optekenen, Tonny van Esch kwam tot 196, Frans Kluijtmans tot 189 en Ben westenburger tot 152 pnt.

Overige resultaten: Britt Sanders 207, Vince van Boxtel 194, Bas Ursem 184, Michel Scheepens 174, Kay Scheepens 168 en Tijn Scheepens 157 pnt.
In de klasse barebow behaalde Marchel Kluijtmans met 213 pnt een persoonlijk record, Henk Jegers liet de teller stoppen op 172 pnt.

Handboogschieten iets voor u? kijk op www.lunionboxtel.nl
Neem eens een cursus handboogschieten, 10 lessen voor 50 euro.
Materiaal en kennis ruim voorhanden.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


16-01-2023
 
 
L Union naar finale nhb-beker.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)