Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lunion behaald goede score
 

 

Lunion behaald goede score

De handboogschutters van het eerste viertal hebben vorige week dinsdag te bij Amicitia Schijndel een goede score neergezet. De beste drie deelnemers van het team lieten maar liefst 800 pnt noteren, de hoogste score van de vijf deelnemende teams en daarmee de meeste bonuspunten, nl. 10.

Wederom was het Jelt van de Langenberg die het merendeel van de punten voor zich opeiste, zijn puntenaantal uit 25 schoten van 238 was alweer een evenaring van zijn persoonlijk record. Invaller Henk Jegers liet zien met 233 pnt het schieten nog niet verleerd te zijn. Marchel Kluijtmans reikte tot 229 en Ad van de Langenberg, langzaam herstellende van enkele vervelende blessures tot 225.
Het tweede viertal kwam in actie te St.Oedenrode. Onder aanvoering van Edwin Looyaard met een score van 210 pnt.kwam het team tot 594 pnt, de derde beste van de avond een dat leverde 6 punten op in poule twee. Ben Westenburger liet 194 en Tonny van Esch 190 pnt opschrijven.
Invaller Kay Scheepens kwam tot een score van 176.
Overige uitslagen: Bas van de Plas 225, Bas Ursem 181, Youri van Kessel 166 en Michel Scheepens 163 pnt.

Handboogschieten iets voor u? kijk op www.lunionboxtel.nl

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


22-02-2023
 
 
Lunion behaald goede score
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)