Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Weer winst lunion
 

 

Weer winst lunion

Vorige week dinsdag 8 november trad het eerste viertal te Schijndel aan voor de vijfde ronde van de lopende indoorcompetitie op de 18 meter. Ook deze wedstrijd wist het team te winnen.

Onder aanvoering van Martijn van de Broek met een mooie score van 275 pnt behaalden zij 811 pnt. Jelt van de Langenberg kwam tot 269, Adri van de Langenberg liet met 267 pnt zien op de weg terug te zijn en met 249 pnt bewees  invaller Henri van de Broek dat zijn vorm stijgende is. Te St.Oedenrode behaalde het tweede viertal een behoorlijk resultaat van 693 pnt. Het derde beste resultaat van de deelnemende teams in deze klasse. Het team staat ook derde met nog 2 wedstrijden te gaan in hun poule.

De resultaten kwamen van Edwin Looyaard met 247, Tonny van Esch met 242, Ben westenburger met 204 en Frans Kluijtmans met 201 pnt.

Overige resultaten: Kay Scheepens 221, Vince van Boxtel 218, Michel Scheepens 187 en Bas Ursem 133 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


08-11-2022
 
 
Weer winst lunion
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)