Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Schutters l’union succesvol bij rayonkampioenschappen veld
 

 

Schutters l’union succesvol bij rayonkampioenschappen veld

Vorige week zondag namen verschillende leden van handboogschutterij l’Union Boxtel deel aan het rayonkampioenschap veld te Boekel. Deze wedstrijden in de buitenlucht gaan over verschillende afstanden waarvan de deelnemers een ronde schieten waarvan de afstanden bekend zijn en een ronde  waarvan de afstanden onbekend zijn.

Een ieder moet dan inschatten hoe  hun vizier afgesteld dient te worden.
Ook hangen de te treffen doelen op verschillende hoogtes wat het nog extra moeilijk maakt. In de klasse barebow, dat is de klasse waarin de deelnemers met een kale boog dienen te schieten, dus zonder vizier en stabilisators, werd in de klasse 50 plus Henk Jegers met 274 punten eerste, Marchel Kluijtmans werd in dezelfde klasse tweede met een score van 223 pnt. Bij de jongens onder 21 werd in de klasse recurve Jelt van de Langenberg met 270 pnt eerste, en Meike van Oss eiste in de klasse dames onder 21 recurve de eerste plaats voor zich op. Op de foto, gemaakt door Henk Jegers, Meike van Oss in actie tijdens een van haar afstanden.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


23-07-2022
 
 
Schutters l’union succesvol bij rayonkampioenschappen veld
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)