Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lunion verstevigt koppositie
 

 

Lunion verstevigt koppositie

In de lopende indoor competitie heeft het eerste viertal van handboogschutterij l’Union Boxtel vorige week dinsdag te Schijndel ondanks een matige 787 score de leiding steviger in handen genomen.

Ook de andere deelnemende teams kwamen niet tot een goed resultaat. Met 274 pnt scoorde Jelt van de Langenberg nog goed, de scores van Martijn van de Broek met 259, Meike van Oss met 254 en Ad van de Langenberg met 246 pnt bleven een heel stuk onder hun kunnen.
In eigen huis behaalde het tweede viertal een nette 721 score wat hen de tweede plaats bracht voor deze ronde. Edwin Looyaard was de best aan Boxtelse zijde met een puntenaantal van 256 gevolgd door Tonny van Esch die een pr liet optekenen van 249 pnt. Ben Westenburger kwam tot 216 en invaller Bas Ursum tot 179 pnt.

Overige resultaten, Henry van de Broek 234, Kay Scheepens 205, Vince van Boxtel 219, Michel Scheepens 201, Tijn Scheepens 201 en Henk Jegers behaalde in de klasse barbow een score van 216 pnt.

 
 


01-11-2022
 
 
Lunion verstevigt koppositie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)