Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jelt van de Langenberg clubkampioen lunion Boxtel
 

 

Jelt van de Langenberg clubkampioen lunion Boxtel

Afgelopen zondag werd er op de banen van handboogschutterij l’Union Boxtel weer gestreden om de verschillende clubtitels.

Bij de heren was het Jelt van de Langenberg die de concurrentie vanaf het begin het nakijken gaf.
Na 15 pijlen was er al een kloof geslagen met naaste belager en kampioen van vorig jaar Martijn van de Broek van 7 punten. De uiteindelijke kampioen behaalde in zijn eerste serie van 25 schoten een persoonlijk record door liefst 238 pnt op te laten teken. Deze marge gaf Jelt niet meer uit handen en uiteindelijk na 60 schoten was het verschil zelfs opgelopen tot 22 punten. Van de Langenberg behaalde uiteindelijk 564 pnt, vd Broek 542.

Goede derde werd Henk Jegers die een eindresultaat van 538 liet optekenen.
Bij de dames won Meike van Oss, met een persoonlijk record van liefst 235 pnt over de tweede 25 pijlen en een eindscore van 455 pnt werd ze wederom clubkampioene.Vince van Boxtel won met een puntentotaal van 405 bij de junioren, hij bleef hier de broers Kay en Tijn Scheepens die tot 343 en 338 pnt kwamen ruim voor. Aspirante Lucja Rudnicka kwam goed voor de dag in haar klasse, een score van 360 pnt was goed voor de winst.

Na afloop werden nog twee leden in het zonnetje gezet. Henny van de Brand vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap van de vereniging en Frans Kluijtmans, hij maakte de 50 jaar vol.Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


09-10-2022
 
 
Jelt van de Langenberg clubkampioen lunion Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)