Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lunion Boxtel Martijn van den Broek clubkampioen
 

 

Martijn van den Broek clubkampioen

Het is zondag 10 oktober Martijn van den Broek gelukt om voor de derde keer clubkampioen van handboogschutterij l’Union Boxtel te worden.Met een score van 549 pnt uit 60 schoten bleef hij uiteindelijk Adrie van de Langenberg 2 puntjes voor.

Lange tijd zag het er naar uit dat vd Langenberg de titel zou opeisen, het grootste deel van de wedstrijd op 25 meter ging hij aan de leiding. Na 50 schoten had hij nog een voorsprong van 3 punten op van den Broek maar in het laatste deel van de finaleronde over 10 schoten moest vd Langenberg, geteisterd door blessures de afgelopen weken in zijn 25 jaar jongere opponent zijn meerdere erkennen.
Op de derde plaats eindigde Henk Jegers met 532 punten.
Junior Jelt van de Langenberg was met 456 punten over 50 schoten oppermachtig in zijn klasse, Tweede werd daar Senn Steenbakkers met 375 pnt.
Meike van Oss was de beste bij de dames, een score van 413 voor een niet fitte van Oss bracht haar de titel van koningin.

Bij de compoundschutters was Marchel Kluijtmans de beste. Zijn score van 456 pnt over 50 schoten bracht hem de titel.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


10-10-2021
 
 
Lunion Boxtel Martijn van den Broek clubkampioen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)