Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L Union start 25 meter seizoen
 

 

L Union start 25 meter seizoen

Zondag 5 januari begonnen de leden van hanboogschutterij weer aan hun 25m 1 pijl seizoen.
Traditiegetrouw is dit een onderlinge wedstrijd om de zogenaamde Mauwbeker. Verdeel over tweetallen was het de bedoeling om een zo hoog mogelijke score neer te zetten.

Van de zeven tweetallen deden dit uiteindelijk Sylvana van de Burgt en Michel Scheepers het beste. Hun score van 391 punten was er net een meer dan het team van Frans Kluijtmans en Henri van de Broek. Derde werd het team van Adri van de Langenberg en Florian Smulders met 346 pnt, vierde het team van Senn Steenbakkers en Kay Scheepers met 341 pnt, vijfde het team van Marcel van der Lee en Bodil Namaja met 323 pnt, zesde het team van Gerard van der Steen en Teun Smulders met 322 pnt en zevende het team van Henk Jegers en Jan van de Ven met 321 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


05-01-2020
 
 
L Union start 25 meter seizoen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)