Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lunion rayonkampioen indoor
 

 

Lunion rayonkampioen indoor

Het eerste viertal heeft vorige week zondag te Ammerzoden het kampioenschap behaald in de B-klasse indoor. Het viertal Henk Jegers, Marcel van der Lee, Michel Scheepers en Henri van de Broek bezette de tweede plaats na de voorrondes over 60 schoten. In de halve finale waarin drie schutters per team binnen een minuut vier maal drie rondes afwerken in sets waren ze met zes tegen twee De Vriendenkring uit Schayck de baas. De finale werd gewonnen van De Dageraad uit Vught. Na¬† drie schietbeurten was de stand met vier tegen vier gelijk. In de shoot-off trok l’Union uiteindelijk doordat de tegenstander in tijdnood kwam en een misser moest laten noteren de winst met 24 tegen 18 punten naar zich toe. Het team is hiermee rechtstreeks geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen later dit jaar.

25m een pijl competitie

Vorige week disdag werd de zesde en voorlaatste wedstrijd verschoten in de lopende 25m een pijl competitie. Te Schijndel was het viertal Adri van de Langenberg met 234, Marcel van de Lee met 231, Henk Jegers met 212 en Henri van de Broek met 203 punten redelijk op dreef.
De tweede plaats voor de avond die het team hiermee behaalde was genoeg om aan de leiding te blijven in de Ere-klasse.
Reserve Gerard van der Steen kwam tot 219 pnt, Marchel Kluijtmans tot 217 en Michel Scheepers tot 190 pnt.24-02-2020
 
 
Lunion rayonkampioen indoor
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)