Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lunion naar halve finale nhb-beker
 

 

Lunion naar halve finale nhb-beker

Een viertal schutters van handboogschutterij l’Union Boxtel is er afgelopen zondag te Ammerzoden erin geslaagd om zich te plaatsen voor de halve final nhb-beker.De kwartfinale waarin werd gestreden in sets deed de afvaardiging bestaande uit Adri van de Langenberg, Marcel van der Lee, Meike van Oss en Jelt van de Langenberg het uitstekend.Het team won vier van de zeven wedstrijden, verloor er twee en speelde een keer gelijk. Uiteindelijk moest alleen het team van Doele Willem III uit Boekel dat alle sets won voor zich geluld worden en met dit resultaat plaatste het viertal zich voor de halve finales later dit jaar.

In de lopende 25m 1 pijl competitie heeft het eerste viertal de koppositie  genomen in de hoogste klasse van  de afdeling de Ere-klasse.Te Schijndel vorige week dinsdag waren de schutters Adri van de Langenberg met 230 pnt, Marcel van der Lee met 226, Henk Jegers met 216 en Henri van de Broek met 206 pnt de teams van Ontspanning uit St.Oedenrode en Landmans Unie uit Schijndel de baas. Het team werd in sets drie keer eerste en twee keer tweede en ging daarmee royaal met de winst ervandoor. 
De reserves Marchel Kluijtmans en Michel Scheepers kwamen tot 224 en 193 pnt.
De jeugd was afgelopen vrijdag actief in Schijndel. Meike van Oss liet 220 pnt opteken, Jelt van de Langenberg tot 214 en Senn Steenbakkers tot 204 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


12-01-2020
 
 
Lunion naar halve finale nhb-beker
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)