Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

LUnion kampioen ere-klasse
 

 

LUnion kampioen ere-klasse.

Het eerste viertal heeft de regiotitel indoor binnengehaald.Dit jaar in een wat afwijkende sfeer, de handboogschutters van alle deelnemendeĀ  verenigingenĀ  schoten enkel thuiswedstrijden onder strenge omstandigheden op de 18 meter en over verschillende wedstrijddagen.

Vorige week dinsdag behaalde het eerste viertal, de drie beste deelnemers van dit team tellen voor de einduitslag, onder aanvoering van Ad van de Langeberg die een prima score van 278 pnt liet noteren 811 pnt. De beste score van dit seizoen.Henk Jegers deed ook goed mee met een puntentotaal van 276, Henri van de Broek behaalde 257 pnt.Beste schutter van de avond was, helaas nog niet speelgerechtigd voor de teamcompetitie, Martijn van de Broek met 283 pnt.

Met ditĀ  resultaat is het indoorteam met nog twee wedstrijden te gaan niet meer te achterhalen door de nummer twee Landmans Unie uit Schijndel.Ben Westenburg behaalde met 217 pnt een persoonlijk record, Frans Kluijtmans kwam tot 206 en Jan van de Ven tot 152 pnt.

Op de vrijdagavond waren verschillende jeugdleden actief. Jelt van de Langenberg schoot een prima 270 pnt bijelkaar, Meike van Oss 261, Senn Steenbakkers 246 en Wout Evers liet de teller stoppen op 213 pnt.
Compounddeelnemer Marchel Kluijtmans behaalde 277 pnt, een persoonlijk record voor hem.
Henk Jegers ook uitkomend in de BareBow klasse liet 190 pnt optekenen.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


15-11-2020
 
 
LUnion kampioen ere-klasse
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)