Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lunion Boxtel
 

 

Indoorcompetite weer van start Lunion Boxtel

Vorige week zijn de handboogschutterijen van Regio 111 weer begonnen aan hun competitie op de 18 meter.Het eerste team van handboogschutterij komt dit jaar uit in de klasse-B. De Boxtelnaren kennen een lange historie met het uitkomen in de hoogste klasse, de Ere-klasse, maar het niet deelnemen aan de competitie door verschillende goede schutters heeft ertoe geleid dat de vereniging een stapje terug moet doen.

In deze eerste wedstrijd te Schijndel kende het eerste viertal een goede start. Onder leiding van Marcel van der Lee die een prima score van 273 punten op liet tekenen reikte het team naar een eerste plaats in bovengenoemde klasse. Henk Jegers kwam tot 260, Henri van de Broek tot 245 en Gerard van der Steen tot 218 pnt.

Reserves Marchel Kluijtmans kwam tot een score van 243, Michel Scheepers 219 en Frans Kluijtmans tot 212 pnt.

De jeugd was afgelopen vrijdag actief in Schijndel. Meike van Oss was de beste met een totaal van 260 pnt, gevolgd door Jelt van de Langenberg met 235, Senn Steenbakkers met 227, Wout Evers met 183 en Renzo Versmoren met 177 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


29-09-2019
 
 
Indoorcompetite weer van start Lunion Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)