Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Handboog lunion al kampioen
 

 

Handboog lunion al kampioen

Na vier wedstrijden op de 18 meter heeft het eerste viertal van hanboogschutterij het kampioenschap in de B-klasse al binnengehengeld. Vorige week dinsdag in de eigen accommodatie aan de Molenwijkseweg werd Recht Door Zee Gemonde voor de vierde achtereenvolgende keer verslagen en met nog drie wedstrijden te gaan is het viertal niet meer te achterhalen.

Beste score kwam dit keer van Henk Jegers met 272 pnt, gevolgd door Marcel van der Lee met 265, Henri van de Broek met 242 en Gerard van der Steen met 237 pnt.
Bij de reserves Reikte Marchel Kluijtmans tot 258 pnt en Michel Scheepers behaalde een nieuw persoonlijk record door 240 pnt op te laten tekenen.

De jeugdschutters waren op vrijdag van te voren actief in eigen huis. Meike van Oss behaalde een mooie scoren van 267, Sylvana van de Burgt kwam tot 255, Senn Steenbakkers tot 245, Jelt van de Langenberg tot 230 en Wout Evers tot 225 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


03-11-2019
 
 
Handboog lunion al kampioen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)