Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RC Ducks rugby
 

 

RC Ducks rugby

Rugby wordt door twee teams van 15 spelers met een eivormige bal buiten op een grasveld gespeeld vanaf september tot en met mei.
De speelduur bedraagt 2 maal 40 minuten.
Na de eerste 40 minuten wisselen de teams van speel helft.
Het doel van het spel is om als team zoveel mogelijk punten te halen.

Ook bij RC Ducks proberen de teams zoveel punten te behalen.

Tweet
   

11-10-2020

 
Rugbyérs van Ducks/Oysters boeken overwinning in Tilburg

De eerste competitiewedstrijd bracht de rugbyérs van Ducks/Oysters zondag 11 oktober naar Tilburg. Daar werd de strijd aangebonden met de plaatselijke rugby club. Al snel bleek dat de bezoekers de bovenliggende partij waren.
Lees verder >>>>

04-10-2020

 
Glansrijke overwinning Colts RC Ducks Oysters

Na een lange stop stond voor de jeugd (tot 18 jaar) de 1e competitiewedstrijd sinds lange tijd op het programma. Ook dit seizoen spelen de rugbyers uit Boxtel weer samen met de Oysters uit Oisterwijk, de ambitie ligt hoog en er wordt dan ook gehoopt.
Lees verder >>>>

04-10-2020

 
Ducks/Oysters oefent tegen Oisterwijk Oysters 2

De rugbyérs van Ducks/Oysters waren er op gebrand om in  de eerste competitie wedstrijd, thuis tegen Octopus Uden een goed resultaat neer te zetten. Echter de ploeg uit Uden liet weten niet naar Boxtel af te reizen vanwege Coronaperikelen.
Lees verder >>>>

27-09-2020

 
Rugby’ers  van Ducks/Oysters voorbereiding competitie

De rugby’ers  van Ducks/Oysters zijn al een aantal weken in training ter voorbereiding van de competitie. Na het geslaagde oefentoernooi in Den Bosch werd er geoefend tegen de oudste jeugd van Oysters/Ducks.
Lees verder >>>>

07-09-2020

 
RC Ducks speelt redelijke oefenwedstrijden

De rugbyérs van Ducks/Oysters zijn al weer een aantal weken in training. Ter voorbereiding op de competitie werd er afgelopen weekend deel genomen aan een oefentoernooi bij  rugby club The Dukes in Den Bosch.
Lees verder >>>>

24-08-2020

 
Rugby club Ducks in de startblokken

Het rugbyteam van Ducks/Oysters speelt het komend seizoen wederom in de 4de klasse. Het laatste seizoen werd promotie nipt gemist. De doelstelling voor komend seizoen is wederom kampioen worden. 
Lees verder >>>>

08-03-2020

 
RC Ducks 1 Oysters 3 verliest topper van Maastricht 2

Zoals vaak had Ducks/Oysters ook in de topper tegen Maastricht een goede start. De Limburgers werden teug gedrongen op de eigen helf. Een scrum vlak voor hun try lijn werd door Stijn van de Loo door een actie over de korte, blinde kant omgezet in een try: 5-0. 
Lees verder >>>>

01-03-2020

 
Ducks Oysters pakken belangrijke punten op Black Bulls

Om mee te blijven doen voor promotie moesten de rugby’ers van Ducks/Oysters zondag 1 maart de uitwedstrijd tegen Black Bulls, genoemd naar een eenheid die de Peel bevrijdde,  overtuigend winnen. Aanvankelijk kosten dit de nodige moeite.
Lees verder >>>>

16-02-2020

 
RC Ducks Oysters stuurt Octopus kansloos terug naar Uden

Ducks/Oysters had in de thuis wedstrijd tegen Octopus een vliegende start.  Binnen 25 minuten stond het 40-0 en was de wedstrijd gelopen. Ducks/Oysters had de windt in de rug en zette de ploeg uit Uden vast op eigen helft.
Lees verder >>>>

09-02-2020

 
De senioren van Ducks/Oysters hadden een werkloos weekend.

In verband met de verwachte storm had de rugbybond het gehele zondag 9 februari programma afgelast. De jeugd speelde haar wedstrijden op zaterdag wel normaal. Overigens zonder succes, ondanks goede tegenstand verloren zijn hun wedstrijden
Lees verder >>>>

02-02-2020

 
Ducks Oysters sturen NSRV Obelix 2 kansloos naar Nijmegen

Ducks/Oysters had zondag 2 februari in de thuiswedstrijd tegen Obelix een voortvarende start. Op sportpark “De Wielakker”  wist scrum half Rein Godding al na 10  minuten het gaatje te vinden en de score te openen: 5 – 0.
Lees verder >>>>

25-01-2020

 
Junioren Ducks Oysters geeft goed tegenstand tegen RC Haarlem

Zaterdag 25 januari mocht het groeiende Ducks/Oysters team aantreden tegen het ervaren RC Haarlem. Tijdens de warming up werd al duidelijk dat er hard gewerkt moest worden tegen deze grotere jongens
Lees verder >>>>

19-01-2020

 
Ducks/Oysters komen puntjes te kort in Maastricht

Op bezoek bij naaste concurrent Rugby club Maastricht had het Ducks/Oysters team een sterke start. De Limburgers werden vast gezet op eigen helft en Ducks/Oysters bepaalde het spel.
Lees verder >>>>

12-01-2020

 
De rugbyérs van Ducks/Oysters zijn de play offs goed begonnen

In Oisterwijk werd het bezoekende Black Bulls uit Overloon met 17 – 8 verslagen. De eerste 20 minuten waren de teams aan elkaar gewaagd. Waarbij Ducks/Oysters tweemaal een mooie, kansrijke aanval net niet wist af te maken.
Lees verder >>>>

08-01-2020

 
Rugbyérs van Ducks/Oysters hervatten de competitie

Ducks/Oysters beginnen met een thuiswedstrijd in Oisterwijk tegen de Black Bulls uit Overloon. Dit is ook de eerste wedstrijd in de play offs voor het kampioenschap in de 4de klasse. Ducks/Oysters wil zich nadrukkelijk mengen voor de strijd om plaats een,
Lees verder >>>>

09-12-2019

 
Ducks Oysters stuurt Tilburg Wasps Venlo 2 kansloos naar huis

De rugbyérs van Ducks/Oysters speelden hun laatste wedstrijd voor de winterstop tegen de combinatie Tilburg/Nijmegen/Venlo. Wilde Ducks/Oysters  de eerste plaats veilig stellen moest er worden gewonnen.
Lees verder >>>>

07-12-2019

 
Junioren Ducks Oysters sluiten 2019 af met overwinning op Castricum

In de Plate poule, de op een na hoogste poule in Rugbyend Nederland. Is het toch wel even wennen aan de teams waartegen gespeeld diende te worden.
Lees verder >>>>

07-12-2019

 
Cubs Ducks Oysters spelen sterk tegen Vetsburg

Zaterdag 7 december speelde de Cubs van Ducks/Oisterwijk tegen Vetsburg in Boxtel. Na de warming up ging de wedstrijd van start en werden er door de thuispartij vrij snel 2 tries gescoord met conversie
Lees verder >>>>

24-11-2019

 
Angstgegner Octopus verslaat RC Ducks Oysters

Koploper Ducks/Oysters moest zondag 24 november in Uden aantreden tegen angstgegner Octopus. Volgens Ducks/Oysters recept een flitsende start, een try en een 3-7 voorsprong.
Lees verder >>>>

10-11-2019

 
Ducks/Oysters dikke overwinning op Black Bulls

Zoals al vaak dit seizoen had Ducks/Oysters ook nu zondag 10 november een flitsende start. Black Bulls uit Overloon had na 7 minuten de eerste try om de oren: 7-0. Echter het bleek al snel dat dit team ten opzichte van vorig seizoen stappen heeft gemaakt en nu een taaie tegenstander bleek. 
Lees verder >>>>

09-11-2019

 

Junioren RC Ducks/Oysters herfstkampioen

Zaterdag 9 november speelden junioren RC Ducks/Oysters een wedstrijd tegen rugbyclub Gelre, deze moesten RC Ducks/Oysters winnen om te promoveren naar de Plate(ongeslagen). Na de warming up begon de wedstrijd, de eerste 10 minuten begonnen RC Ducks/Oysters een beetje slaperig.

Lees verder >>>>

03-11-2019

 
Rugbyérs van Ducks/Oysters staat zijn mannetje tegen de Bokkenrijders

De rugbyérs van Ducks/Oysters speelden hun 2de competitiewedstrijd in Oisterwijk tegen Bokkenrijders uit Roermond. De thuisploeg kende weer een vliegende start. Binnen 15 minuten stond het met 14-0 voor. Hierna een doorbraak van Thomas Hutt 
Lees verder >>>>

13-10-2019

 
RC Ducks Oysters 1 scoort er gretig op los tegen RC Eindhoven 2

De rugbyérs van Ducks/Oysters ontvingen op sportpark “De Wielakker”  RC Eindhoven. Dit is in de 4de klasse de rode lantaarndrager, en aangezien Ducks/Oysters ongeslagen bovenaan staat zou het wel eens een eenzijdige wedstrijd kunnen worden.
Lees verder >>>>

12-10-2019

 
Junioren Ducks/Oysters verslaat Tilburg op Boxtelse bodem

Het junioren team van Ducks/Oysters behaalde zaterdag 12 oktober wederom een goede overwinning, nu op Tilburg 64-31. Het staat, net als de senioren, bovenaan in haar competitie.
Lees verder >>>>

29-09-2019

 
Ducks/Oysters ook ijzersterk in Breda

Zondag 29 september de rugbyérs van Ducks/Oysters treffen in Breda tegen de plaatselijke RC een pittige tegenstander. Het team heeft veel ervaren spelers en een sterke scrum.
Lees verder >>>>

22-09-2019

 
Rugbyérs van Ducks/Oysters staat zijn mannetje tegen de Bokkenrijders

De rugbyérs van Ducks/Oysters speelden hun 2de competitiewedstrijd in Oisterwijk tegen Bokkenrijders uit Roermond. De thuisploeg kende weer een vliegende start. Binnen 15 minuten stond het met 14-0 voor.
Lees verder >>>>

15-09-2019

 
RC Ducks/Oysters eerste competitiewedstrijd in den Bosch

Het senioren team Ducks/Oysters speelde de eerste competitiewedstrijd in Den Bosch tegen The Dukes. Op het kunstgras aan de Hekellaan kende Ducks/Oysters een vliegende start. The Dukes nam de kick off, deze werd gevangen door speler/trainer Stijn van de Loo.
Lees verder >>>>

20-08-2019

 
RC Ducks in voorbereiding op nieuw seizoen 2019-2020

De rugby érs van Ducks zijn weer volop in training voor het nieuwe seizoen. De senioren zijn al een paar weken bezig en de jeugd is dinsdag gestart. De senioren zijn onder leiding van het technische duo Tim Nouwens en Stijn van de Loo
Lees verder >>>>

14-04-2019

 
Ducks / Oysters winnen laatste competitiewedstrijd van The Dukes

De senioren van de combi Ducks/Oysters hebben hun laatste competitiewedstrijd met 19-31 gewonnen. In Den Bosch tegen The Dukes leek het aanvankelijk een makkelijke wedstrijd te worden.
Lees verder >>>>

07-04-2019

 

Jeugd RCE Ducks spelen Bennet school teams

De Cubs wedstrijd ging erg op en neer en Ducks/RCE nam verrassend een voorsprong. Bennet School kwam echter terug en trok net aan het langste einde. Debutant Joshua had zijn vuurdoop en speelde zo goed dat hij gelijk man off the match werd.
Lees verder >>>>

02-04-2019

 
Super Sunday bij rugbyclub Ducks

Komend weekend is er bij rugbyclub Ducks een Super Sunday.  Dit betekend 3 wedstrijden op het veld aan “ De Wielakker”. Om 14.30 treden de senioren van Ducks/Oysters aan tegen koploper Wasps. 
Lees verder >>>>

24-03-2019

 
Ducks/Oysters ten onder tegen Obelix

De senioren van Ducks/Oysters hadden deze competitie reeds 2x gewonnen van Obelix. De 3de ontmoeting was echter scheepsrecht, het werd nu een 19-0 nederlaag.
Lees verder >>>>

23-03-2019

 
Junioren RCE Ducks geen winst ondanks flitsend uit de startblokken

De junioren (14-15 jaar) van Ducks/Eindhoven speelden zaterdag 23 maart een thuiswedstrijd in Boxtel. En wel tegen Gouda, in de uitwedstrijd gelijk gespeeld dus een gelijkwaardige tegenstander.
Lees verder >>>>

23-03-2019

 
Cubs RCE Ducks laten winst over aan Eemland Amersfoort

De Cubs (12 -13 jaar) van Ducks/Eindhoven begonnen zaterdag 23 maart hun thuiswedstrijd tegen Eemland Amersfoort prima. Door de tegenstander gelijk onder druk te zetten kregen ze kansen. 
Lees verder >>>>

17-03-2019

 
Ducks/Oysters op de eerste plaats door winst op Bokkenrijders

Ducks/Oysters speelde voor de competitie thuis in Oisterwijk tegen angstgegner Bokkenrijders Roermond. In dit seizoen reeds tweemaal verloren van de Limburgers, daar moest eens verandering in komen
Lees verder >>>>

24-02-2019

 
Ducks Oysters wedstrijd om niet te vergeten tegen Obelix

Op een warme zondagochtend 24 februari mochten de matadoren van Ducks 1 en Oysters 3 het veld betreden om de mannen van Obelix het hoofd te gaan bieden. Obelix dat als eerste genoteerd stond in de kampioensklasse was er
Lees verder >>>>

23-02-2019

 
Klinkende overwinning junioren RCE Ducks op Oemennoemenoe

Zaterdag 23 februari stond er voor de junioren van RCE Ducks de  wedstrijd tegen Oemennoemenoe op Sportpark Den Wielakker/Munsel op het programma. Onder een stralend zonnetje gingen de junioren van RCE Ducks de strijd aan tegen het team Middelburg
Lees verder >>>>

10-02-2019

 
Ducks/Oysters in  de race voor het kampioenschap

In Boxtel ontving het clusterteam Ducks/Oysters The Dukes uit Den Bosch. In deze derby had Ducks een flitsende start. Na een paar minuten veroverde trainer/speler Tim Nouwens via een interceptie de bal. Het veld lag voor hem openen hij scoorde 5-0.
Lees verder >>>>

27-01-2019

 
Ducks/Oysters een flitsende start tegen koploper Wasps

In de uitwedstrijd tegen koploper Wasps had Ducks/Oysters een flitsende start. Na een paar minuten stelde  Wout van de Sande winger Niels van der Heijden in staat om de eerste try voor Ducks te scoren: 0-5. Voor dat de Nijmegenaren hiervan waren bekomen .
Lees verder >>>>

13-01-2019
 
Valse start Ducks/Oysters tegen Bokkenrijders Roermond

De rugby’ers van Ducks/Oysters hebben een valse start gemaakt bij de eerste wedstrijd in de poule voor het kampioenschap. In Roermond werd een zwaar bevochte overwinning behaald door het thuis spelende Bokkenrijders.
Lees verder >>>>

08-01-2019
 
RC Ducks hervat rugby competitie komend weekend.

De senioren van cluster Ducks/Oisterwijk starten met een uitwedstrijd bij Bokkenrijders Roermond. Van dit team heeft men in het begin van de competitie onnodig en nipt verloren.
Lees verder >>>>

08-12-2018
 
Rugby Club Ducks jeugdteams starten 2e fase competitie

De jeugdteams van Rugby Club Ducks begonnen afgelopen zaterdag 1 december aan de 2de fase van de competitie. In Boxtel speelde de Cubs (12-13 jr) van Ducks samen met RC Eindhoven
Lees verder >>>>

01-12-2018
 
Rugby Club Ducks jeugdteams starten 2e fase competitie

De jeugdteams van Rugby Club Ducks begonnen afgelopen zaterdag 1 december aan de 2de fase van de competitie. In Boxtel speelde de Cubs (12-13 jr) van Ducks samen met RC Eindhoven
Lees verder >>>>

25-11-2018
 
Ducks Oysters geven goed weerstand tegen Wasps

De rugbyérs van Ducks/Oysters moesten in Oisterwijk aantreden tegen koploper Wasps. Dit team had alle wedstrijden nog overtuigend gewonnen. snel bleek dat er best wel mogelijkheden waren om de wedstrijd te winnen
Lees verder >>>>

18-11-2018
 
Ducks/Oysters wint overtuigens uitwedstrijd tegen Obelix Nijmegen

De senioren rugbyérs van Ducks/Oysters gingen de uitwedstrijd tegen Obelix in met de wetenschap dat de gasten ook nog maar eenmaal hadden verloren. Dit in combinatie dat zij op een kunstgras veld spelen gaf wat spanning hoe dit zou uitpakken.
Lees verder >>>>

03-11-2018
 
RCE Ducks pakt overwinning op Tilburg

Zaterdag 3 november speelden de junioren RCE Ducks een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Tilburg. Beide teams wisten een uitstekende partij op de grasmat te leggen in Boxtel. Uiteindelijk bleef de winst ook al het verschil minimaal 38-36 in Boxtel..
Lees verder >>>>

28-10-2018
 
Ducks Oysters walsen ook over Black Bulls heen

Ducks/Oysters had zondag 28 oktober in de thuis wedstrijd tegen Rugby Club Black Bulls een vliegende start. Binnen 2 minuten werd er gescoord door man off the match Nick Blom en nam men een 7-0 voorsprong.
Lees verder >>>>

21-10-2018
 
Ducks/Oysters zwaar bevochten overwinning op The Duuvels

De rugbyérs van Ducks/Oysters behaalden in Zevenaar een zwaar bevochten overwinning op Rugby club The Duuvels. Aanvankelijk had Ducks moeite met vooral de veel zwaardere voorwaartse van de Achterhoekers.
Lees verder >>>>

14-10-2018
 
Rugby’ers  Ducks tonen veerkracht tegen The Dukes

Ducks liet zondag 14 oktober in de derby tegen Dukes uit Den Bosch zien over veerkracht te bezitten. Het stond de hele wedstrijd achter maar wist kort voor tijd dit toch om te buigen in een overwinning (17-14)
Lees verder >>>>

13-10-2018
 
Junioren RCE/RC Ducks oppermachtig tegen Rams uit Apeldoorn

Zaterdag 13 oktober heeft de junioren van RCE/RC Ducks weer laten zien wat zij waard zijn. Dit keer tegen de Rams uit Apeldoorn. RCE/RC Ducks was vanaf het begin aan de sterkere hand
Lees verder >>>>

13-10-2018
 
Cubs RCE/RC Ducks kwamen niet aan te pas tegen Tilburg

De Cubs van RC Ducks waren zaterdag 13 oktober tegen het sterke Cubs uit Tilburg niet opgewassen. Hoe goed de spelers van RCE/RC Ducks ook hun best deden kwamen er uiteindelijk niet aan te pas. Met een eindstand van 0-94 was Tilburg een maatje te groot voor RCE/RC Ducks
Lees verder >>>>

07-10-2018
 
De senioren van Ducks behaalden wederom een forse overwinning.

Het laag geklasseerde reserve team van Rugby Club Tilburg werd met 14-73 aan de zegekar gebonden. Het bleek al snel dat de combinatie van talentvolle, snelle jonge spelers aangevuld met routineus die het klappen van de zweep
Lees verder >>>>

30-09-2018
 
RC Ducks behaalden eerste overwinning in de competitie.

Het werd een monsterscore tegen The Purple Pigs (combi team Wageningen/Arnhem). De wedstrijd werd gespeeld in Oisterwijk. Het beeld van de wedstrijd was dat de bezoekers vooral speelden op de helft van Ducks
Lees verder >>>>

23-09-2018
 

Senioren van Ducks tegen Wallaby’s Venlo uitgesteld

De wedstrijd van de senioren van Ducks tegen Wallaby’s Venlo ging afgelopen zondag 23 september niet door omdat de gasten personele problemen hadden
Lees verder >>>>

16-09-2018
 
Rugby Ducks Boxtel verliest van Bokkenrijders Roermond 

In een spannende wedstrijd heeft Ducks verloren van de Bokkenrijders uit Roermond. In de onderhoudende wedstrijd maakte Ducks teveel fouten om te kunnen winnen. De start was veel belovend. Man off the match, Stijn van de Loo scoorde twee tries: 10-0. 
Lees verder >>>>

09-09-2018
 


De rugbyérs Ducks spelen tegen Vets Valkenswaard

De rugbyérs van Ducks speelden zondag 9 september in Oisterwijk een vriendschappelijke wedstrijd tegen Vets Valkenswaard. Om verzekerd te zijn van een brede selectie wordt er nog geclusterd met Oysters.

Lees verder >>>>

23-06-2018
 

RC Ducks sluit rugby seizoen af met familie toernooi

Rugby clubs heeft zaterdag 23 juni het rugbyseizoen afgesloten met het traditionele Familie toernooi. Sinds mensen heugenis is dit de afsluiting van een lang seizoen. In het grijze verleden ooit opgestart door oud speler/trainer Larry Bloch.

Lees verder >>>>

12-06-2018
 

Wild Rugby - gratis rugby proberen

Een avondje kennis maken met rugby voor basisschool kinderen. Elk jaar geven wij een aantal open trainingen op verschillende grasvelden in de woonwijken door Boxtel (en omgeving) en dat doen we op het einde van het rugby seizoen (mei/juni).

Lees verder >>>>

19-05-2018
 

Jeugd RC Ducks speelt oefenwedstrijd tegen The Dukes

De jeugd (14-16jr) van Ducks rugby speelde zaterdag 19 mei tegen hun leeftijdgenoten van The Dukes uit Den Bosch. De Ducks (Cubs en junioren) waren versterkt met spelers van RC Eindhoven, waar een structurele cluster samenwerking  mee is aan gegaan.

Lees verder >>>>

06-05-2018
 

Prima spel Ducks tegen Oysters

Zondag  6 mei ging helaas de wedstrijd tegen Farnham uit Engeland voor de Boxtelse jeugd van RC Ducks niet door. De Engelse hadden nog laat een wijziging in hun programma. Daarvoor in de plaats werd er gespeeld tegen de junioren van Oysters Oisterwijk.

Lees verder >>>>

29-04-2018
 

Ducks Brabarians lopen laatste wedstrijd tegen monster nederlaag aan

De rugby” ers van Ducks Brabarians zijn zondag 29 april in hun laatste wedstrijd van de competitie tegen een monster nederlaag aan gelopen.  Met een team waar diverse spelers ontbraken was kampioenskandidaat REL Dordtche veel te sterk.

Lees verder >>>>

14-04-2018
 

Kampioenschap Zuid Nederland op Rugby Ducks terrein

Zaterdag 14 april was er bij het Rugby Ducks het kampioenschap van Zuid Nederland voor  de aller jongste spelers die rugby spelen. De turven (6-8 jaar),  zij spelen 7 tegen 7 en ipv tackelen spelen zij met taglintjes.

Lees verder >>>>

08-04-2018
 

Cubs / Junioren Ducks ontvingen Dartford RFC uit Engeland

De jeugd (cubs/Junioren) van Ducks  ontvingen zondag 8 april Dartford RFC uit Engeland. Deze club uit de buurt van Londen was op tour in Nederland en deed Boxtel aan.

Lees verder >>>>

25-03-2018
 

Ducks Brabarians moest meerdere erkennen tegen The Elephants

Ducks Brabarians moest in de uitwedstrijd tegen The Elephants haar meerdere erkennen in de medekoploper. Had Ducks nog het idee dat er wat viel te halen tegen het studententeam uit Eindhoven, kwam men er snel achter dat dit niet haalbaar was

Lees verder >>>>

18-03-2018
 

RC Ducks programma overzicht 24 en 25 maart

Afgelopen weekend wederom geen rugby door afgelasting van het programma ivm het winterse weer. Komend weekend zijn de vooruit zichten beter. De senioren van Ducks Brabarians moeten bij mede koploper Elephants Eindhoven op bezoek.

Lees verder >>>>

10-03-2018
 

RC Ducks junioren klop van het bezoekende Oemoemenoe

De senioren van Ducks Brabarians waren zondag 11 maart vrij en ook komende zondag is het een inhaaldag waarop zij vrij zijn. De jeugd had wel competitiewedstrijden. De mini’s (U12) presteren steeds beter en lieten dit zien door op het bondstoernooi bij URC Utrecht 2de te worden

Lees verder >>>>

25-02-2018
 

Ducks Brabarians winnen nipt van Tilburg/Eindhoven 

De Ducks Brabarians speelden zondag 25 februari op het kunstgrasveld van The Dukes in Den Bosch een spannende wedstrijd tegen Tilburg/Eindhoven. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en ze hielden de score in balan
s.

Lees verder >>>>

20-02-2018
 

RC Ducks aankomend weekend bijna volledig programma

Komend weekend weer voor bijna alle teams van rugbyclub Ducks een wedstrijd. Het is de vraag of de vorst een spelbreker zal zijn

Lees verder >>>>

28-01-2018
 

Ducks Brabarians  boekt overwinning uit tegen Bokkenrijders Roermond

De wedstrijd van Ducks Brabarians in Roermond tegen Bokkenrijders werd er een waarbij aan beide kanten lustig werd gescoord. Brabarians scoorde toch duidelijk het meest en behaalde hierdoor de volledige 5 punten

Lees verder >>>>

21-01-2018
 

Ducks Brabarians  boekt overwinning uit tegen Bokkenrijders Roermond

De wedstrijd van Ducks Brabarians in Roermond tegen Bokkenrijders werd er een waarbij aan beide kanten lustig werd gescoord. Brabarians scoorde toch duidelijk het meest en behaalde hierdoor de volledige 5 punten

Lees verder >>>>

20-01-2018
 

Cubs Ducks op dreef tegen The Hookers

Even een praatje vooraf in de kleedkamer….de jongens wijzen op hun eigen verantwoording, mooie trainingen en hard werken… Dit werd zaterdag 20 januari beloond met een mooie winst tegen rugbyclub the Hookers.

Lees verder >>>>
   

13-01-2018
 

Super Saturday bij RC Ducks voor start 2de competitie helft

Het was afgelopen zaterdag 13 januari druk op sportpark “De Wielakker”.  Het begon in de morgen met een training van de TBM, de jeugd tot 12 jaar. Het eindigde met de nieuwjaarsreceptie in de namiddag. (inclusief filmpje)

Lees verder >>>>

09-01-2018
 

RC Ducks start 2de competitiehelft met Super Saturday

Komende zaterdag 13 januari wordt bij rugby club Ducks in haar clubhuis op de Wielakker om 16.00 de nieuwjaarsreceptie gehouden. Ter opluistering hiervan en de opstart van de 2de competitiehelft in te luiden is er geregeld dat alle teams in Boxtel spelen.

Lees verder >>>>

09-12-2017
 

Benjamins en Mini’s 2de plaats 3-landentoernooi Maastricht

Afgelopen weekend van 9 en 10 december werden diverse rugbywedstrijden afgelast vanwege het winterse weer. De jonge jeugd  (Benjamins en Mini’s) trotseerde de kou door deel te nemen aan een 3-landen toernooi in Maastricht

Lees verder >>>>

02-12-2017
 

Cubs Ducks nipt verlies op Bekaro

Zaterdag 2 december Pff een verslag schrijven valt niet mee. Zeker niet als er teleurstelling is van het verlies met 3 punten. Een try van Niels,  2 tries van Max en 3 tries van Maik. 2 conversies van David.

Lees verder >>>>

19-11-2017
 

Ducks Brabarians komt tekort tegen REL/Dordtsche

Ducks Brabarians bleek zondag 19 november in de strijd om de 2de plaats tekort te komen tegen REL/Dordtsche Etten-Leur. De eerste helft bleek vooral de lijn van REL efficiënter dan die van Ducks.

Lees verder >>>>

12-11-2017
 

Ducks Brabarians  winnen uitwedstrijd op eigen bodem

De uitwedstrijd zondag 12 november van Ducks Brabarians tegen Breda werd toch in Boxtel gespeeld omdat het veld van Breda was afgekeurd..

Lees verder >>>>

11-11-2017
 

Cubs Ducks/RCE  promoveren naar de plate

Zaterdag 11 november de laatste wedstrijd van het eerste deel van de competitie op het programma…. De tegenstander het Tovaal. De taarten stonden binnen, de medailles lagen klaar…..als we winnen promoveren we naar de plate…

Lees verder >>>>

08-11-2017
 

De senioren van rugbyclub Ducks hervatten zondag competitie

De senioren van rugbyclub Ducks hervatten zondag de competitie met een uitwedstrijd in Breda tegen RC Breda. Ducks Brabarians zal haar hoge klassering moeten verdedigen tegen deze middenmoter.

Lees verder >>>>

23-10-2017
 

Ducks Brabarians geeft goed tegenstand op koploper The Elephants

Op sportpark  “De Wielakker”   ontving Ducks Brabarians koploper The Elephants. Dit studententeam uit Eindhoven is favoriet om kampioen te worden. Het werd een spannende wedstrijd waarbij Brabarians zich van zijn beste kant liet zien

Lees verder >>>>

22-10-2017
 

De Ducks Brabarians gaan los in Tilburg

De Ducks Brabarians kwamen in de uitwedstrijd in en tegen Tilburg pas echt los in de 2de helft. De eerste helft verliep stroef en bij rust was er een nipte 5-12 voorsprong. In de 2de helft kwam er meer controle over de wedstrijd en een snelle try plus benutte conversie gaf lucht: 5-19.

Lees verder >>>>

14-10-2017
 

RC Ducks jeugd doet goede zaken

Zaterdag 14 oktober speelde al de jeugd van Ducks haar competitiewedstrijden thuis in Boxtel. De Cubs deden goede zaken door de concurrent voor de eerste plaats,  Oemoemenoe Middelburg, ruim te verslaan

Lees verder >>>>

08-10-2017
 

Ducks Brabarians ruime overwinning op koploper Bokkenrijders

Ducks Brabarians behaalde in Den Bosch een ruime 51-17 overwinning op het nog ongeslagen Bokkenrijders Roermond. In de eerste helft ging de wedstrijd nog gelijk op en met een ruststand van 17-10

Lees verder >>>>

17-09-2017
 

Ducks overtuigende winst eerste thuiswedstrijd

De senioren van Ducks namen met de Brabarians in hun eerste thuiswedstrijd, in Oisterwijk, overtuigend revanche voor de nederlaag in de eerste wedstrijd. Wageningen werd met een monsterscore van 104-7 verslagen

Lees verder >>>>

12-09-2017
 

Ducks Rugby spelen dit seizoen in een cluster

De senioren rugby ers van Ducks spelen dit jaar in een cluster met The Dukes en Oisterwijk Oysters. Onder de naam Brabarians , een verwijzing naar de beroemde Barbarians. Een Brits invitatieteam wat bestaat uit spelers uit alle top rugbylanden.

Lees verder >>>>

24-05-2017
 

RC Ducks sluit seizoen af met familie toernooi

Rugbyclub sloot zaterdag 24 juni het seizoen af met haar traditionele Family toernooi. Behalve de leden van alle leeftijden worden ook vooral familieleden, vrienden en bekenden uitgenodigd om mee te doen.

Lees verder >>>>

06-05-2017
 

Voor komend weekend voor ieder van Ducks weer rugbywedstrijden

De Cubs spelen hun laatste competitiewedstrijd in Hoek van Holland. Zondag voor de kleinsten Moederdag toernooi in Oisterwijk. Altijd een geweldig gezicht om een paar honderd kinderen te zien strijden met de ovale bal

Lees verder >>>>

25-04-2017
 

Engelse Market Harborough RUFC U14 op bezoek bij RC Ducks

Er waren geen reguliere wedstrijden voor de spelers van Rugby Club Ducks . Wel deden er 3 jeugdspelers van bouwjaar 2004 mee aan het districtstoernooi in Amsterdam. Het team van district Zuid deed het goed

Lees verder >>>>

09-04-2017
 

De Cubs jeugd van rugbyclub Ducks had een druk weekend.

Op zaterdag 8 apriil werd er voor de competitie gespeeld tegen West Coast (combinatie HoekvHolland/Delft). Na een aarzelend begin en een ruststand van 19-17 kwam Ducks de 2de helft

Lees verder >>>>

01-04-2017
 

Zuid Nederland rugby strijd bij RC Ducks

Er werd zaterdag 1 april bij rugby Ducks door de Turven uit Zuid Nederland fel gestreden om de winst. De jongste categorie  (6 -7 jaar) liet zien dat ze aardig met de ovale bal kon omgaan. 

Lees verder >>>>

25-03-2017
 

Jeugd van rugbyclub Ducks speelt prima toernooi

Waar de competitie van de senioren reeds is gestopt gaat de jeugd van rugbyclub Ducks nog vrolijk door. Afgelopen zaterdag 25 maart speelde TBM jeugd een toernooi en de Cubs speelden in de play offs

Lees verder >>>>

18-03-2017
 

Cubs Ducks Dukes leerzame oefenwedstrijd tegenTilburg

Zaterdag 18 maart speelden de Cubs Ducks Dukes een oefenwedstrijd tegen Tilburg. Ondanks dat Tilburg een maatje letterlijk en figuurlijk een maatje te groot was voor Cubs Ducks Dukes

Lees verder >>>>

12-03-2017
 

Elephants een maatje te groot voor Duckes Legends

De senioren van Duckes Legends speelden hun laatste competitiewedstrijd tegen Elephants uit Eindhoven. Dit team staat op de tweede plaats, het was al snel duidelijk dat ze een maatje te groot waren voor Duckes

Lees verder >>>>

19-02-2017
 

De Duckes legends laat de winst in Breda

De Duckes legends hebben zondag 19 februari de uitwedstrijd in en tegen Breda verloren met 33-17. Breda was net wat sterker en derhalve liep Duckes achter de feiten aan. Vooral bij de voorwaartse was de routine van Breda van belang om daar de boventoon te voeren

Lees verder >>>>

12-02-2017
 

De Duckes Legends behaald afgetekende overwinning

De Duckes Legends hebben tegen RCE/Elephants weer eens een afgetekende overwinning behaald. Op het kunstgras veld bij The Dukes in Den Bosch was Duckes duidelijk de meerdere van het combinatie team uit de lichtstad.

Lees verder >>>>

05-02-2017
 

De Duckes Legends wachten op eerste overwinning 2017

Ook in Tilburg tegen de combinatie Tarantula/Tilburg wist het niet te winnen. Een 14-0 opgelopen achterstand werd kort na rust nog om gezet in een 14-15 voorsprong door tries van Milko van Steenderen, Hans de Laat en Pim van Esch.

Lees verder >>>>

04-02-2017
 

Cubs: Ducks/Dukes - REL/Tilburg eindigt in remisse

Het Zaterdagochtend 4 februari het was droog met af en toe een zonnetje. een mooie dag voor een wedstrijd. Om 10:00 zijn we begonnen met de training eerst de tactiek doornemen en daarna wat trucjes geoefend die we in de line kunnen gebruiken.

Lees verder >>>>

28-01-2017
 

The Dukes maatje te groot voor De Duckes Legends

De Duckes Legends hebben na de winterstop de competitie hervat met een wedstrijd bij The Dukes in Den Bosch tegen RC Betuwe. Het bleek al snel dat dit team een maatje te groot was.

Lees verder >>>>

18-12-2016
 

Ducks Legends winst in spannend duel tegen REL Dordtsche

De thuiswedstrijd van Ducks tegen REL Dordtsche werd een spannende wedstrijd die pas op het laatst werd beslist in het voordeel van de ploeg uit Boxtel.

Lees verder >>>>

11-12-2016
 

Ducks Legends verliezen nipt van Octopus 

Ducks zat zondag 11 december in Uden bijna de hele wedstrijd op winst. Echter in de laatste minuut moest het toch nog de overwinning laten aan Octopus.

Lees verder >>>>

04-12-2016
 

Ducks tekort tegen Oemoemenoe uit Middelburg

De senioren van Ducks kwamen in de uitwedstrijd tegen Oemoemenoe uit Middelburg duidelijk tekort. De koploper won met 60-15 en was te sterk. Bij Ducks ontbraken een aantal dragende spelers en dit gaf de nodige problemen.

Lees verder >>>>

29-11-2016
 

Ducks Legends hervatten competitie

De senioren van Ducks hervatten zondag de competitie in Middelburg tegen koploper Oemoemenoe. In de thuiswedstrijd verloor Ducks nipt van de Zeeuwen, hierna hebben zij zich ontwikkelt tot een serieuze titelkandidaat

Lees verder >>>>

19-11-2016
 


Harde strijd levert Cubs:Ducks/Dukes geen punten op tegen Betuwe/Nieuwegein

Zaterdag 19 november speelden de cubs Ducks/Dukes een spannend want de teams zijn weer opnieuw ingedeeld. We speelden dus niet tegen Middelburg maar tegen Rugby Betuwe.

Lees verder >>>>

13-11-2016
 

The Elephants teveel ambities voor Ducks Legends

Ducks ontving zondag 13 november The Elephants uit Eindhoven. Dit studententeam heeft duidelijk plannen om te promoveren. Ze zijn nog ongeslagen en doen mee om het kampioenschap. Deze ambities waren teveel voor het team van Ducks Legends.

Lees verder >>>>

06-11-2016
 

Ducks Legends makelijke zege op RC Eindhoven

De senioren van Ducks leken aanvankelijk zondag 6 november een zware wedstrijd te hebben op bezoek bij RC Eindhoven. Echter na 15 minuten kwam de eerste bijna try voor Ducks en vanaf toen ging het beter lopen.

Lees verder >>>>

01-10-2016
 

Rugby Ducks hervatten a.s. zondag de competitie

De senioren van rugby Ducks hervatten a.s. zondag de competitie met een uitwedstrijd in Eindhoven tegen RCE/Elephants. De kick off aan de Vijfkamplaan in Woensel is om 13.00.

Lees verder >>>>

22-10-2016
 

Cubs Ducks / Dukes prima prestatie tegen Engelse Pinewood  

Zaterdag 22 oktober streden de Cubs Ducks/Dukes tegen de Engelse rugby school Pinewood. Ook al was deze Engelse tegenstander was een maatje te groot, toch werd er veel geleerd van deze internationale

Lees verder >>>>

20-10-2016
 

Cubs Ducks/Dukes spelen internationaal tegen West Buckland 

Afgelopen week speelden de Cubs Ducks Dukes internationale wedstrijden op Boxtelse bodem. Donderdagavond 18 oktober werd er in toernooi vorm gespeeld tegen het Engelse West Bucklandschool

Lees verder >>>>

15-10-2016
 

Cubs Ducks Dukes niet sterk genoeg tegen Sparta Tovaal

De Cubs jeugd van Ducks was in de thuiswedstrijd zaterdag 15 oktober tegen Tovaal/Sparta aanvankelijk duidelijk sterker doordat zij veel feller waren

 
Lees verder >>>>

08-10-2016
 

Ducks legend winst Cubs nederlaag

De jeugd van Ducks (Cubs) hadden het moeilijk tegen koploper Tilburg. De bezoekers waren een maatje te groot en een 59 – 0 nederlaag was het gevolg
 
Lees verder >>>>

02-10-2016
 

Ducks/Dukes hebben de eerste overwinning binnen

De senioren van Ducks/Dukes hebben zondag 2 oktober de eerste overwinning binnen. In Den Bosch werd met 39 – 12 gewonnen van Octopus. Het was snel duidelijk dat Ducks voor haar eerste overwinning ging.

Lees verder >>>>

25-09-2016
 

Ducks Cubs leveren spannende wedstrijd tegen Haagsche Cubs

Op de dag dat het 40 jarig bestaan van rugbyclub Ducks werd gevierd moest het jeugdteam van de Cubs (12-13 jaar) voor de competitie aantreden tegen Haagsche RC

Lees verder >>>>

17-09-2016
 

Ducks Cubs leveren spannende wedstrijd tegen Haagsche Cubs

Op de dag dat het 40 jarig bestaan van rugbyclub Ducks werd gevierd moest het jeugdteam van de Cubs (12-13 jaar) voor de competitie aantreden tegen Haagsche RC

Lees verder >>>>

11-09-2016
 

RC Ducks Cubs verliezen van fysiek sterkere Zeeuwen

Rugbyclub Ducks heeft de afgelopen jaren een nauwe samenwerking met Oysters Oisterwijk gehad. In goed overleg is hier met ingang van dit seizoen mee gestopt.

Lees verder >>>>

14-06-2016
 

RC Ducks eerste “wildrugby” succesvol

Dinsdag 14 juni organiseerde de Boxtelse rugby vereniging Ducks in samenwerking met Buursport Boxtel met succes een avond waar de jeugd kennis kon maken met “wildrugby”.

Lees verder >>>>

12-06-2016
 

Geslaagd familie toernooi bij RC Ducks

Bij  Boxtel en route was er bij Rugbyclub Ducks een goede aanloop van mensen die het rugbyspel van dicht bij wilde zien of ervaren. Vanaf 11.00 was er een training/clinic voor de jeugd tot 14 jaar.

Lees verder >>>>

11-05-2016
 

Rugbyclub Ducks intro training tijdens Boxtel en route

Zaterdag 11 juni is sportpark “de Wielakker” in Munsel open voor Boxtel en route. Rugbyclub Ducks maakt hier gebruik van om tegelijk er een dagprogramma aan te koppelen.Van 11.00 tot 14.00 is er voor jeugd introductie training en wedstrijdjes

Lees verder >>>>

08-05-2016
 

Rugbyers Oysters/Ducks  verliezen van Castricum 

De Oysters/Ducks combinatie moest zondag 8 mei voor de bekerfinale op het rugbycentrum in Amsterdam aantreden tegen Castricum.

Lees verder >>>>

01-05-2016
 

Oysters/Ducks winst tegen Zaandijk Rugby

Voor de halve finale van de beker moest Oysters/Ducks zondag 1 mei aantreden in Zaandijk tegen Zaandijk Rugby. Een club die nog maar een paar jaar bestaat maar al aan de weg timmert.

Lees verder >>>>

24-04-2016
 

De rugbyérs van Oysters/Ducks geven geen punt weg

De rugbyérs van Oysters/Ducks traden zondag 24 april voor de derde ronde in de beker aan in en tegen RC Groningen. Er werd stevige tegenstand verwacht en het was op het ergste voor bereid

Lees verder >>>>

16-04-2016
 

RC Ducks benjamin doen ervaring op bij ZeeBraLim toernooi

Zaterdag 16 april werd bij Ducks het benjamin (9-10 jarige) toernooi ZeeBraLim gehouden. Dit is het officieuze kampioenschap van Zuid Nederland. Ducks kan terug zien op een prima dag ( inclusief filmpje )

Lees verder >>>>

12-04-2016
 

ZeeBraLim toernooi voor benjamins

Komende zaterdag 16 april is er bij Ducks het ZeeBraLim toernooi voor benjamins. Dit is het kampioenschap van Zuid Nederland voor de benjamins, leeftijd 9 en 10 jaar.

Lees verder >>>>

02-04-2016
 


Mini’s van RC Ducks goed 2e speelronde NK toernooi

De mini’s van Ducks  speelden de 2de voorronde voor het Nederlands kampioenschap in Uden bij rugbyclub Octopus.

Lees verder >>>>

19-03-2016
 


Rugbyclub Ducks voorronde mini rugby Nederlands Kampioenschap

Zaterdag 19 maart werd bij rugbyclub Ducks in Boxtel een voorronde mini rugby Nederlands Kampioenschap gehouden. Mini  rugby zijn de 11 en 12 jarige.

Lees verder >>>>

13-03-2016
 

Oysters/Ducks winst op hekkensluiter Wallaby's

Oysters/Ducks  wist zondag 13 maart de laatste wedstrijd van het seizoen tegen hekkensluiter Wallaby's met 43-12 te winnen. De ploeg uit Venlo moest het vooral hebben van haar zware voorwaartse en Oysters/Ducks meer van haar snelle lijn.

Lees verder >>>>

06-03-2016
 

Oysters/Ducks een ruime nederlaag van Wageningen

Oysters/Ducks leed in Wageningen tegen de plaatselijke rugbyclub een ruime 57-0 nederlaag. Hier was in de thuiswedstrijd nog van gewonnen. Het gemis van diverse basisspelers speelde duidelijk een rol.

Lees verder >>>>

27-02-2016
 

Oysters/Ducks zwaar bevochten overwinning op The Dukes

De Oysters/Ducks Combi behaalden zaterdag 27 februari een zwaar bevochten overwinning op The Dukes uit Den Bosch. In deze derby werd er met volledige inzet gestreden.

Lees verder >>>>

16-01-2016
 

Ducks/Oysters team hervat competitie in Oisterwijk

Het Ducks/Oysters team hervat zondag de competitie in Oisterwijk met een wedstrijd tegen Vets Valkenswaard.

 
Lees verder >>>>

31-01-2016
 

Zonder gevaar ruime overwinning voor Oysters/Ducks   

Tegen het laag geplaatste USRS in Utrecht haalde het combinatieteam Oysters/Ducks een regelmatige 17-38 overwinning.

Lees verder >>>>
23-01-2016
 

Duckes Legends glansrijke overwinning op Tilburg Tarantula.

De Duckes Legends deden het beter. In Boxtel werd met 36-15 gewonnen van Tarantula Tilburg. Duckes bleef telkens een voorsprong houden en daardoor liep Tilburg steeds achter de feiten aan

Lees verder >>>>

17-01-2016
 

Ducks/Oysters zwaarbevochten overwinning op Maraboes

Ducks/Oysters was er op gebrand om tegen koploper Maraboes een goed resultaat te behalen. Het kwam goed uit de startblokken

Lees verder >>>>

12-01-2016
 

Ducks/Oysters hervat rugbycompetitie tegen koploper Maraboes

Komend weekend wordt de rugbycompetitie hervat. Het team van Ducks/Oysters ontvangt in Oisterwijk de ongeslagen koploper Maraboes.

Lees verder >>>>

06-01-2016
 

Rugbyclub Ducks start met nieuwjaarsreceptie en onderlinge wedstrijd

Rugbyclub Ducks houdt komende zaterdag haar nieuwjaarsreceptie. Vanaf 16.00 is iedereen die rugby een warm hart toedraagt welkom in het clubhuis op sportpark “De wielakker”

Lees verder >>>>

12-12-2015
 

Cubs  Oysters/Ducks geen winst tegen Dukes

Zaterdag 12 december speelden de Cubs Oysters/Ducks een mooie maar vooral sportieve wedstrijd tegen Dukes 1op de sportvelden de Wielakker
Lees verder >>>>

06-12-2015
 

Duckes Legends lijden nederlaag op Scrumboks Tiel

De Duckes Legends speelden hun thuiswedstrijd in Boxtel tegen Scrumboks Tiel. In het eerste deel van de wedstrijd liet Duckes zich het kaas van het brood eten door te slap te spelen.

Lees verder >>>>

29-11-2015
 

Monsterzege Ducks/Oysters op Betuwe Bemmel

Het Ducks/Oysters team haalde een 109 – 5 monsterzege op Betuwe Bemmel. Dit was niet vreemd aangezien Betuwe geen volledig team op de been kon brengen.

Lees verder >>>>

22-11-2015
 

Duckes Legends nemen tweede positie over van Duuvels Zevenaars

De Duckes Legends speelden in Boxtel tegen Duuvels Zevenaar. Het werd een pittige wedstrijd waarin Duckes de betere was en de wedstrijd met 30-12 won.

Lees verder >>>>

15-11-2015
 

Oysters - Ducks ruime thuisoverwinning op Wageningen

Oysters/Ducks speelde thuis tegen Wageningen met als inzet aansluiting houden met de top 3. Na een nipte 10-5 ruststand kreeg in de 2de helft de overwinning meer gestalte

Lees verder >>>>

08-11-2015
 

Ducks/Oysters verdiende overwinning op The Dukes   

Het team van Ducks/Oysters speelde ook in Den Bosch, maar tegen Dukes. De thuisploeg was de eerste heft op het kunstgras net wat sterker.

Lees verder >>>>

18-10-2015
 

Ducks/Oysters geven winst uit handen

De Ducks/Oysters combinatie heeft tegen Vets een zeker lijkende overwinning vlak voor tijd uit handen gegeven. Het was een rommelige wedstrijd waarin Ducks moeite had om de regels van de referee  te accepteren

Lees verder >>>>

11-10-2015
 

Duidelijk overwinning Ducks/Oysters op Utrecht SRS 

De Ducks/Oyster combinatie haalde een duidelijke 46 – 26 overwinning op rode lantaarndrager Utrecht Studenten Rugby Societeit.

Lees verder >>>>

04-10-2015
 

Ducks/Oysters revanche in de thuiswedstrijd tegen Wils Roovers

Ducks/Oysters  nam zondag 4 oktober in de thuiswedstrijd tegen de superboeren uit Doetinchem revanche voor de nederlaag van vorige week in Maastricht.

Lees verder >>>>

27-09-2015
 

Ducks/Oysters eerste nederlaag sinds december 2013

Het Ducks/Oysters team liep in Maastricht aan tegen haar eerste nederlaag sinds december 2013. Op het kunstgras veld van de Maraboes leden ze een 30 – 0 nederlaag

Lees verder >>>>

20-09-2015
 

Ducks/Oysters zwaar bevochten overwinning op Pigs

Het team van Ducks/Oysters behaalde een zwaar bevochten overwinning op Pigs Arnhem. De teams waren aan elkaar gewaagd en de verschillen waren klein.

Lees verder >>>>

13-09-2015
 

Rugby Ducks Boxtel weer begonnen aan de competitie

De rugby ers van Ducks zijn weer aan de competitie begonnen. De senioren spelen dit seizoen in 2 combinatieteams

Lees verder >>>>

01-09-2015
 


Albert Hein reikt sportplaatjes boeken uit aan sportverenigingen

Vanaf zaterdag 5 september kunnen klanten van Albert Heijn in Boxtel wederom sportplaatjes verzamelen, van verschillende sportverenigingen

Lees verder >>>>

18-04-2015
 

Volop strijd tijdens het ZeeBra Benjamin rugby toernooi 2015

Het was zaterdag 18 april mooi weer tijdens het ZeeBra Benjamin rugby toernooi 2015. Op een perfect bij liggend veld streden verschillende rugby jeugd teams tegen elkaar

Lees verder >>>>

12-04-2015
 

Ducks/Oysters geen kampioen van Nederland

De senioren van Ducks speelden in Oisterwijk samen met Oysters om het kampioenschap van Nederland. In toernooi werd er door de zes kampioenen gestreden om de titel.

Lees verder >>>>

05-04-2015
 

RC Ducks speelt mini toernooi tegen Engelse teams

Op eerste Paasdag  had rugbyclub Ducks twee Engelse teams op bezoek. Er werd een minitoernooitje gedraaid.

Lees verder >>>>

29-03-2015
 

Horsham uit Engeland op bezoek bij RC Ducks

De Coltsjeugd (17 -18 jaar) van Ducks ontving zaterdag  Horsham uit Engeland. Dit team was op tour in Belgie en Nederland.  Horsham speelt in Engeland op een behoorlijk niveau, daarom was het Ducksteam versterkt met  jonge senioren en spelers van Oisterwijk Oysters

Lees verder >>>>

22-03-2015
 

"Rugby seizoen nog niet afgelopen"

De competitie van de senioren van Ducks is afgesloten. Dit betekend niet dat het rugbyseizoen al affgelopen is. Het naseizoen kemerkt zich door wedstrijden tegen Britse teams die het vasteland bezoeken

Lees verder >>>>

15-03-2015
 

RC Ducks /Oysters overtuigende winst tegen Octopus

De rugbycombinatie Ducks/Oysters heeft haar laatste competitiewedstrijd overtuigend met 90 -0 gewonnen. Hekkensluiter Octopus Uden kwam tekort tegen de ongeslagen kampioenen

Lees verder >>>>

08-03-2015
 

Ducks/Oysters ook hun laatste thuiswedstrijd ongeslagen

De rugbyérs van Ducks/Oysters speelden hun laatste thuiswedstrijd in Boxtel tegen ESRC The Elephants. Dit studenteam uit Eindhoven had aangekondigd de ongeslagen status van Ducks te verhelpen.

Lees verder >>>>

22-02-2015
 

Ducks/Oyster thuiswedstrijd overwinning tegen Rotterdam/Dordt

Het reeds kampioen zijnde Ducks/Oysters haalde in de thuiswedstrijd tegen Rotterdam/Dordt een regelmatige overwinning van 32 – 10.

Lees verder >>>>

08-02-2015
 

Ducks/Oysters kampioen door winst op The Dukes

De rugby ers van Ducks/Oysters hebben door winst op naaste concurrent The Dukes het kampioenschap in de 4de klasse binnen gehaald.

Lees verder >>>>

01-02-2015
 

Rugby Club Ducks en Oysters zware kluif aan Tarantula

De senioren van Rugby Club Ducks en Oysters hadden een zware kluif aan Tarantula. Het studenteam uit Tilburg had met haar zware spelers een wezenlijk spelaandeel

Lees verder >>>>

25-01-2015
 

Veel rugby afgelastingen door winterse omstandigheden

Door de winterse omstandigheden werden de meeste rugbywedstrijden afgelopen weekend afgelast. Ook het jeugdtoernooi kon geen doorgang vinden. 

Lees verder >>>>

18-01-2015
 

Voortvarende winst Ducks Oysters

De senioren van Ducks en Oysters begonnen hun uitwedstrijd in en tegen Breda voortvarend. De thuisploeg werd gelijk vast gezet op de eigen heft en moest voornamelijk verdedigen

Lees verder >>>>

11-01-2015
 

Rugby Ducks Boxtel

In hun jacht op het kampioenschap gaan de senioren van Ducks komende zondag de competitie hervatten met een wedstrijd tegen Breda in Breda.

Lees verder >>>>

05-01-2015
 

RC Ducks speelprogramma

Het programma voor rugby club Ducks uit Boxtel voor zaterdag 10 januari en zondag 11 januari en Nieuwjaarsreceptie  Rugbyclub Ducks en Club van 100 in het clubhuis

Lees verder >>>>

14-12-2014
 

Eclatante rugby overwinning Ducks/Oysters

Zondag 14 december was de laatste wedstrijd van het jaar was voor de rugbyérs van Ducks/Oysters een thuiswedstrijd tegen RC Eindhoven.

Lees verder >>>>

07-12-2014
 

Koploper Ducks/Oysters winst in Rotterdam

In de uitwedstrijd in Rotterdam tegen Erasmus deed koploper Ducks/Oysters wat er van haar verwacht mocht worden. Tegen de nummer vier werd het een duidelijke  0 – 34.

Lees verder >>>>

30-11-2014
 

Ducks/Oysters verslaan Bokkenrijders uit Roermond

In de thuiswedstrijd tegen Bokkenrijders deed  koploper Ducks/Oysters wat van hen verwacht werd.  En dat was de volle winst in huis houden tegen de laagvlieger uit Roermond

Lees verder >>>>

23-11-2014
 

Ducks/Oysters vernedert lantaarndrager Octopus

Koploper Ducks/Oysters  ontving op Sportpark “ De Wielakker”  in Boxtel  rode lantaarndrager Octopus Uden.  Al snel werd duidelijk dat het geen echte wedstrijd zou worden

Lees verder >>>>

16-11-2014
 

Ducks/Oysters goede slag op weg naar kampioenschap

De senioren van de Ducks/Oysters combinatie hebben zondag 16 november een goede slag geslagen op weg naar het kampioenschap

Lees verder >>>>

20-09-2014
 


Gezellig jeugdig RC Ducks ruby toernooi

Zaterdag 20 september werd er weer een gezellig toernooi gehouden op het Ducks terrein, op De Voetboog in Boxtel. Verschillende teams kwamen bij elkaar

Lees verder >>>>

26-04-2014
 

Rugby Ducks jeugd internationaal tegen Llantrisant (Wales)

Het jeugdteam van Ducks ontving op Koningsdag Llantrisant uit Wales. Dit team was op trip naar het vaste land en speelde derhalve een aantal vriendschappelijke oefenwedstrijden

Lees verder >>>>

25-04-2014
 

BS de Vorsenpoel winnaar rugby scholentoernooi

Basisschool de Vorsenpoel werd de grote winnaar van het eerste scholentoernooi kampioenschap voor basisscholen.

 
Lees verder >>>>

29-03-2014
 

Volop jeugdige strijd op de velden RC Ducks

Zaterdag 29 maart werd er onder een stralende zon volop gestreden door de jeugdspelers van verschillende rugby clubs op de velden van  de Boxtelse rugby vereniging RC Ducks
Lees verder >>>>

30-12-2013
 

Junioren the Dukes gaan verder met winst in Cup B

Zaterdag 30 november behaalden het junioren team van The Dukes  uit `s Hertogenbosch op het terrein van de Boxtelse rugby club de Ducks  winst tegen de Utrechtse RC.
Lees verder >>>>

29-09-2013
 

Ducks/Oysters tegen Breda werd onnodig met 12 – 22 verloren

De thuiswedstrijd van Ducks/Oysters tegen Breda werd zondag 29 september onnodig met 12 – 22 verloren, na een ruststand van  5 – 15.

 
Lees verder >>>>

09-06-2013
 

Rugby  Ducks Boxtel sluit seizoen af

De rugby’ers van Ducks hebben zaterdag het rugbyseizoen traditioneel afgesloten met het jaarlijkse Familietoernooi.

 
Lees verder >>>>

12-05-2013
 

RC Ducks gedegradeerd uit de derde klasse

De rugby’ers van Ducks zijn door een 24 – 12 nederlaag bij Utrechtse RC gedegradeerd uit de 3de klasse.

 
Lees verder >>>>

14-04-2013
 

Incompleet RC Ducks team verliest van Betuwe

De rugby’ers van Ducks hebben hun laatste competitiewedstrijd  met 0 -62 verloren van Betuwe Bemmel. Ducks had een incompleet team en de gasten uit Bemmel

 
Lees verder >>>>

07-04-2013
 

RC Ducks lukt net niet om van Maastricht te winnen

In de uitwedstrijd tegen Maastricht was Ducks zondag 7 april gebrandt om revanche te nemen voor de claim nederlaag in de thuiswestrijd.

 
Lees verder >>>>

19-03-2013
 

Wout van de Sande met Jong Oranje rugby naar de EK in Frankrijk.

Wout van de Sande (17 jaar) uit Liempde speelt 10 jaar rugby bij RC Ducks in Boxtel.  Hij heeft zich ontwikkeld tot een rugby’er met talent.

 
Lees verder >>>>

17-03-2013
 

RC Ducks verliest van RC Eindhoven  

In de thuiswedstrijd van rugbyclub Ducks tegen de nummer 2 van de ranglijst bleek al snel dat de ploeg uit Eindhoven een maat te groot was voor het Boxtelse team

 
Lees verder >>>>

03-03-2013
 

Rugbyérs RC Ducks behalen overwinning op Tovaal Goes

De rugbyérs van Ducks grepen de thuiswedstrijd tegen Tovaal Goes aan om eindelijk weer eens een overwinning te behalen.

 
Lees verder >>>>

08-09-2012
 

RC Ducks jeugd toernooi

Zaterdag 8 september was het druk op Sportpark Den Wielakker Munsel waar vele jeugd rugby teams aanwezig waren tijdens de RC Ducks rugby toernnoo.

 
Lees verder >>>>

08-01-2012
 

RC Ducks laten kans liggen

Zondag 8 januari hebben rugbyérs van Ducks de kans om nog mee te doen voor de kopposities laten liggen,  in Oisterwijk werd tegen de Oysters verloren.

 
Lees verder >>>>

07-01-2012
 

RTC district trainingen

zaterdag 7 januari deden een tal jeugdige rugby spelers mee aan RTC district trainingen gegeven bij de Boxtelse rugby vereniging Ducks.

 
Lees verder >>>>

03-12-2012

Derby Oysters - RC Ducks

Zondag 8 januari speelt RC Ducks uit Boxtel een belangrijke wedstrijd tegen RC Oysters uit Oisterwijk dat met winst kans maakt op nacompetitie.

 
 
Lees verder >>>>

12-12-2011
 

Dag der Kampioenen 2011

Maandag 12 december zijn tijdens de Dag der kampioenen alle kampioenen gehuldigd .
In de het gemeente huis Boxtel en VMBO werd de sport vrijwilliger gehuldigd

Lees verder >>>>

11-12-2011
 

RC Ducks - RC Breda

Zondag 11 december deden de mannen van de Ducks in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Breda wat van ze verwacht werd.  Als resultaat een ruime  overwinning

 
Lees verder >>>>

27-11-2011
 

Ducks behaald zwaarbevochten zegen

De mannen van Rugbyclub Ducks hebben afgelopen zondag weer laten zien waar ze goed in waren. Dat deden zij  in een mooi potje tegen Elephants Eindhoven.

 
Lees verder >>>>

13-11-2011
 

Ducks nederlaag op Maraboes


De mannen van Ducks lijken in een dip te zitten. Na een succesreeks werd er nu voor de tweede keer op rij verloren. Zondag werden onze mannen kansloos in gemaakt door Maastricht Maraboes.

 
Lees verder >>>>

30-10-2011
 

Ducks keert ongeschonden terug uit Tilburg

Alweer hebben de mannen van RC Ducks laten zien wat ze konden en boekte afgelopen zondag hun zevende overwinning op rij tegen Tarantula Tilburg

 
Lees verder >>>>

16-10-2011
 

Zwaar bevochten overwinning voor RC Ducks

Zondag 23 oktober waren vele rugby supporters aanwezig tijdens de thuiswedstrijd van Ducks .
RC Ducks speelde tegen Oysters uit Oisterwijk de nummer 2 tegen de nummer 3.

 
Lees verder >>>>

16-10-2011
 

Zondag 16 oktober hebben de mannen van Ducks laten zien wat ze konden, er werd thuis gespeeld tegen The Dukes, de gevreesde nummer een in het klassement.

 
 
Lees verder >>>>

15-10-2011
 

Onder leiding van Joost Kuppens werd zaterdag 15 oktober aan een 40 tal jeugdige rugby spelers RTC district trainingen gegeven bij de Boxtelse rugby vereniging Ducks.

 
 
Lees verder >>>>

09-10-2011
 

Alweer een mooie zegen voor RC Ducks

Ducks speelde afgelopen zondag tegen Breda Rc en heeft weer een mooie zegen behaald. De komende weken  zullen erg spannend zijn, er zal gestreden worden om de eerste plaats in het klassement.

 
Lees verder >>>>

02-10-2011
 

RC Ducks boekt derde zege op rij

De Ducks speelde dit weekend  tegen RC Betuwe en boekte de derde uitzegen op rij. Dit was verrassend want de laatste jaren is er door de Boxtelnaren niet meer van Betuwe gewonnen.

 
Lees verder >>>>

25-09-2011
 

RC Ducks behalen tweede plaats in klassement

De Boxtelse rugbyclub heeft afgelopen zondag in Eindhoven een prachtig staaltje rugby laten zien. Met dikke winst en een tweede plek in het klassement keerden ze huiswaarts

 
Lees verder >>>>

18-09-2011
 

 

Voor de neutrale toeschouwers was Wallaby’s – Ducks een geweldige rugbywedstrijd.
 
 
Lees verder >>>>

27-08-2011
 
 
RC Ducks viert 35 jaar Jubileum
 
 
 
Lees verder >>>>

08-05-2011
 
 
RC Ducks Sevens toernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

27-02-2011
 
 
 
RC Ducks - Wallaby`s
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>
 
    

 

 

 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)