Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

URC - Ducks Oysters
 

 

URC te sterk voor Ducks Oysters

Door de vele afwezigen in de selectie van Ducks/Oysters wist men op voorhand dat het een zware klus zou worden in Utrecht tegen URC. Zij  zijn een van de sterkere teams in de rugby competitie. Dit bleek ook al snel, binnen 20 minuten scoorden zij 3 tries: 19-0. 

Vooral de driekwart lijn gaf de nodige problemen, de ervaren spelers van URC switchen dermate snel van positie dat Ducks/Oysters vaak achter de feiten aanliep. De looplijnen van de thuisploeg werden te laat door zien of er werd niet alert op gereageerd. Dit zorgde ervoor dat men in de rust reeds tegen een grote score van 39-0 aan keek.   Door de blessure golf aan Ducks/Oysters zijde waren er ook geen wisselspelers voorradig, spelers met pijntjes moesten door. Gelijk na rust toch een positief moment, Niels van der Heijden zag een gat in de defensie van Utrecht en soleerde er doorheen. De benutte conversie door Florian Veuger bracht de stand op 39-7. Hierna was het toch weer URC wat het wedstrijdbeeld bepaalde. Uiteindelijk scoorde het nog 6 tries wat de grootste nederlaag sinds lange tijd voor Ducks/Oysters betekende: 73-7.

Het is zaak om de rug te rechten want komende zondag wacht koploper Betuwe uit Bemmel, zij hebben nog alle wedstrijden gewonnen en is de te kloppen ploeg. De kick off is om 14.00 op sportpark  “De Wielakker”  in Boxtel.


Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


19-11-2023
 
 
URC te sterk voor Ducks Oysters
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)