Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks Oysters - Bemmel
 

 

Ducks Oysters verliest overtuigend van Bemmel

Ondanks een duidelijke 5-47 nederlaag tegen de nog ongeslagen koploper RC Betuwe leverden  Ducks/Oysters toch een goede teamprestatie. Door de personele problemen, diverse blessures, werd een beroep gedaan op de routine van oud getrouwe als de gebroeders Bastiaanen en Rein Godding.

Mede hierdoor leek er meer rust in het spel van de thuisploeg te zitten, het basis rugby werd goed verzorgt. De bezoekers uit Bemmel waren wel de bepalende partij, maar  ze werden vooralsnog vakkundig afgestopt. Tot na 20 minuten een van de snelle jongens van Betuwe een gaatje vond en 0-7 op het scorebord zette. Hierna zocht Ducks/Oysters de aanval en zette Betuwe terug. Dit leverde al snel iets op: in de uiterste hoek van het werd Harrie van de Sande aangespeeld en hij kon met een duik in het try gebied de stand op 5-7 brengen. Kort voor de rust wisten de bezoekers toch nog 2x hun sterke wapen te benutten. De snelle lijnspelers uit Bemmel waren, ondanks sterk tackelwerk van Mauro Saccomani, niet altijd af te stoppen en zij zorgden ervoor dat RC Betuwe met 5-19 voorsprong de rust inging. Na rust poogden de thuisploeg de bakens te verzetten maar het offensiefje leverde ondanks alle goede bedoelingen niets op. Betuwe lukte het, vooral via haar lijnspelers, wel om nog een aantal keren te scoren. Een moe gestreden Ducks/Oysters moest haar meerdere erkennen in Betuwe, zij blijven hierdoor koploper en hebben alle wedstrijden tot nu toe gewonnen. De score eindigde op een beetje geflatteerde eindstand van 5-47.

Komende weekend geen wedstrijd en dan, 10 december, weer een wedstrijd in Boxtel. De derby tegen Oisterwijk Oysters staat dan op het programma.

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


26-11-2023
 
 
Ducks Oysters - Bemmel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)