Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks Oysters halen de nul van het scorebord
 

 

Ducks Oysters halen de nul van het scorebord

De rugbyérs van Ducks/Oysters kwamen in de uitwedstrijd tegen het reserveteam van Utrechtse Rugby Club in de eerste helft niet in het stuk voor. Het ogenschijnlijk versterkte URC begon vol gas aan de wedstrijd, het jonge, lichte Ducks/Oysters team deed wat het kon maar moest al snel enige tegen tries incasseren.

Naar gelang de eerste helft kwamen de bezoekers beter in hun spel en wisten ze de thuisclub beter te bespelen. Wat niet kon voorkomen dat er bij de rust een ruime 42-0 op het scorebord stond. Een en ander begrijpelijk dat het weliswaar talentvolle team nog de nodige vlieguren moet maken om een ervaren, fysiek sterkere tegenstander te bestrijden. Dat men snel leert bleek de tweede helft, de wedstrijd was meer in evenwicht en het grotere spel aandeel resulteerde in een knappe try voor Ducks/Oysters. De hatelijke nul was van het bord, dit kon niet voorkomen dat het met 70-5 de grootste nederlaag van het seizoen leed. Komende zondag komt Vets Valkenswaard om 14.00 op bezoek in Boxtel. Deze ploeg staat in de ranglijst onder Ducks/Oysters, om zicht te houden op het linker rijtje is winst een vereiste. Met de verwachte terug keer van een paar geblesseerde basisspelers moet dit mogelijk zijn. Voor de junioren en colts jeugd start a.s.

zaterdag het 2de deel van de competitie, de wedstrijd planning volgt nog.

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


13-11-2022
 
 
Ducks Oysters halen de nul van het scorebord
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)