Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Rugbyers Ducks/Oysters hervatten competitie
 

 

Rugbyers Ducks/Oysters hervatten competitie

Komende zondag 6 november wordt de competitie voor de rugbyérs van Ducks/Oysters hervat met een thuiswedstrijd tegen RC Maastricht. Behalve dat dit een oude bekende is die in het verleden altijd garant stond voor strijd en spanning is de wedstrijd ook van belang voor behalen van de play offs. Beide teams hebben 4 wedstrijden gespeeld en daarvan er 2 gewonnen en 2 verloren. We vinden ze dan ook beiden terug in de middenmoot. Voor het behalen van de play offs moet je bij de eerste zes eindigen. Derhalve is er voor zondag spanning verzekerd op sportpark “De Wielakker”.  Tevens doet zich het feit voor dat Ducks legende Ad Schalkx voor de laatste keer zijn rugby schoenen aan doet. Sinds mensenheugenis speelt hij zijn wedstrijden bij Ducks mee. In zijn jongen jaren als een razend snelle full back heeft hij later de transitie ondergaan van eerst 2de rijer om te eindigen op de eerste rij. De plaats waar het onderscheidt tussen de mannen en de jongens wordt bepaald. Hier zal gepaste aandacht aan worden besteed.

Het zondag programma wordt op zaterdag vooraf gegaan door jeugdwedstrijden, waarvan het clusterteam van de junioren om 12.00 in Boxtel speelt tegen RC Eindhoven/Bokkenrijders.
Programma zaterdag 5 november:
TBM:                     Bondsdag toernooi Oysters Oisterwijk                            9.00
Junioren:            Ducks/Oysters/Vets - RCE/Bokkenrijders (Boxtel)       12.00          
Colts:                    Ducks/Oysters/Vets - Black Octo Wasps (V’waard)     13.00
Zondag 6 november:
Senioren:            Ducks/Oysters - Maastricht                                                  14.00

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


31-10-2022
 
 
Rugbyers Ducks/Oysters hervatten competitie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)